DJ-iță de 23 de ani găsită moartă într-o valiză aruncată la pubela de gunoi

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 11:25
6412 citiri
DJ-iță de 23 de ani găsită moartă într-o valiză aruncată la pubela de gunoi
Valentina a fost căsită moartă la pubela de gunoi FOTO facebook

Caz cutremurător petrecut acum două zile. Trupul neînsuflețit al DJ-ului Valentina Trespalacios a fost găsit într-o valiză în Fontibón (Bogota, Columbia).

Femeia columbiană avea doar 23 de ani, iar moartea ei pare să fi fost cea mai oribilă posibilă. Potrivit rezultatelor de la Medicina Legală, ar fi vorba de o moarte prin asfixiere, deoarece rapoartele indică faptul că aceasta avea urme în jurul gâtului, un semn obișnuit în cazurile de spânzurare.

După cum subliniază surse din poliție, citate de presa columbiană, există un suspect care are toate șansele să fie autorul crimei: iubitul ei. Poliția spune că fata s-a dus să petreacă alături de el weekendul în care a murit, după care un gunoier a găsit-o într-o valiza, care a fost aruncată într-o pubelă de gunoi lângă parcul Los Cámbulos.

"A ieșit la dans cu logodnicul ei american vineri și sâmbătă, chiar a trimis mesaje pe WhatsApp în timp ce se afla la discotecă", a declarat unchiul ei, Carlos Trespalacios, pentru Blu Radio. "Avea un viitor promițător, atât de promițător încât mergea prin toată țara, la cele mai bune cluburi. De asemenea, mergea în multe părți ale Americii de Sud: Chile, Mexic, Brazilia, Peru...", a adăugat el.

"Se lucrează cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă pentru a identifica presupușii autori", a explicat Camilo Torres, comandantul operațional al siguranței publice din cadrul poliției.

De asemenea, aceștia sunt în contact cu Migration Colombia pentru a afla dacă prietenul ei a părăsit țara, întrucât acesta este în prezent dat dispărut.

#Valentina, #moarta, #deces, #gunoi, #pubela, #DJ, #columbia, #crima , #stiri vedete