Circ intre liderii PSD Satu-Mare: Monstru odios, betiv si santajist (Video)

Joi, 18 Aprilie 2013, ora 18:59
4525 citiri
Circ intre liderii PSD Satu-Mare: Monstru odios, betiv si santajist (Video)
Foto: portalsm.ro

Filiala PSD Satu-Mare este zguduita de un scandal fara precedent. Protagonisti sunt senatorul PSD Marian Valer si vicepresedintele filialei si al Consiliului Judetean Satu-Mare, Mircea Govor. Cei doi se acuza reciproc de santaj si legaturi cu lumea interlopa.

Scandalul a pornit dupa ce cotidianul Gazeta de Nord-Vest, condus de senatorul PSD Marian Valer, l-a atacat pe fiul lui Mircea Govor, Razvan. Acesta ar fi fost acuzat de "tradare" pentru ca intentioneaza sa infiinteze inca o publicatie in Satu-Mare.

Mircea Govor a intrat prin telefon intr-o emisiune a unui post local de televiziune in care l-a acuzat pe colegul sau de partid ca ii "ataca familia" si ca a venit vremea ca acesta "sa plateasca". Potrivit portalsm.ro, Govor a declarat ca senatorul Marian este un "monstru odios, betiv si santajist". Vicepresedintele Consiliului Judetean a mai spus ca l-a finantat deseori pe senatorul PSD, care in urma cu 16 ani era un "boschetar".

Valer Marian, senatorul "Che Guevara": Urmarit cu elicopterul de SRI si oprimat de americani

In replica, Marian Valer sustine ca Govor este manipulat de lideri ai PSD si de sefii SRI.

"Govor si-a dat astfel arama psihotica si psihedelica pe fata, pe care eu o banuiam, care i-a aparut cu timpul, dovedind ca nu are nici cei sapte ani de acasa, nici facultati, probabil ca stiti la ce facultati ma refer, cat despre cea de la care are diploma nu a facut-o nici macar de la distanta. Totodata a demonstrat ca nu mai are niciun Dumnezeu in afara de bani si de ciolan.

Din pacate, fiind santajabil pentru varii motive pentru care poarta sigur responsabilitatea, a fost manipulat din partea anumitor lideri nationali ai PSD dar si anumitor sefi din SRI care urmareau sa ma compromita in orice fel, cu orice pret, fiind deranjati de declaratiile mele politice si de interpelarile parlamentare care au atins anumite cercuri si anumite varfuri", a declarat senatorul PSD.

Potrivit presei locale, cei doi lideri ai PSD au fost pana de curand foarte apropiati. Acuzatiile lui Mircea Govor la adresa lui Marian Valer, care pot fi urmarite mai jos, arata o filiala a PSD dominata de interese oculte si in contradictie cu legea.

O.A.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#scandal PSD Satu Mare, #Mircea Govor Marian Valer, #Govor acuze Valer , #stiri Valer Marian