Senator PSD: Socrul lui Ponta a spus ca Nastase trebuie tinut la inchisoare

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 13:36
6195 citiri
Senator PSD: Socrul lui Ponta a spus ca Nastase trebuie tinut la inchisoare
Foto: portalsm.ro

Senatorul PSD Valer Marian il acuza pe liderul senatorilor social-democrati Ilie Sarbu ca ar fi spus intr-o intalnire de partid ca Adrian Nastase trebuie tinut la inchisoare pana dupa Congresul PSD. Marian mai sustine ca Sarbu lucreaza ca seful SRI, George Maior, sa devina presedinte al Romaniei.

Senatorul PSD afirma ca partidul este condus de familia lui Victor Ponta, care ia toate deciziile importante, cum ar fi numirile in functiile de prim-rang.

"Hotararile cele mai importante, inclusiv ungerea de ministri sau de sefi de agentii, sunt luate de presedintele premier Victor Ponta cu socrul senator IlieSarbu, cu sotia europarlamentar Daciana Ponta si cu nasul director George Maior de la SRI. Acestea se iau de regula la masa vegetala de duminica de la vila dvs. din Bucuresti sau din casa dvs. de vacanta de la Breaza. La unele hotarari sunt consultati si amicii juni turciti Robert Negoita, Nicolae Banicioiu, Cristian Rizea si Dan Sova. (...)

Restul partidului nu mai conteaza. Sau nu mai exista. Totusi PSD nu se reduce numai la si nu se traduce Ponta, Sarbu, Daciana", spune Valer Marian intr-o scrisoare deschisa publicata in Cotidianul.

Senatorul PSD adauga ca Ilie Sarbu este in stransa legatura cu sefii SRI, chiar dorind sa-l promoveze pe George Maior ca presedinte al Romaniei.

"Pe de alta parte, majoritatea liderilor si membrilor PSD nu va accepta proiectul de cumetrie personala si transatlantica ca nasul Maior sa devina in curand nr. 2 in partid si potential candidat pentru functia de presedinte al Romaniei ori pentru cea de premier.

M-am suparat si revoltat insa in sinea mea cand, inainte de alegerile parlamentare, mi-ati spus ca generalul Florian Coldea, primul-adjunct al directorului SRI, a trecut de partea noastra, dandu-mi de inteles ca n-ar trebui sa-l mai atac prin declaratii sau interpelari", adauga Marian.

Valer Marian, senatorul "Che Guevara": Urmarit cu elicopterul de SRI si oprimat de americani

De asemenea, senatorul PSD sustine ca Ilie Sarbu a cerut ca Adrian Nastase sa nu fie eliberat din inchisoare mai devreme de data la care urma sa aiba loc congresul partidului.

"M-am suparat si m-am revoltat cand am aflat ca ati afirmat in anturajul dvs. ca fostul presedinte social-democrat Ion Iliescu trebuie tinut la distanta, iar fostul lider Adrian Nastase trebuie tinut in inchisoare cel putin pana dupa Congresul PSD (programat in data de 19-20 aprilie 2013)", scrie senatorul PSD.

Valer Marian mai spune ca Ilie Sarbu este santajabil, fiind astfel la mana presedintelui Traian Basescu.

"Cu doua saptamani in urma, v-am trimis un e-mail prin care v-am transmis principalele motive pentru care, conform unor discutii purtate in lumea politica si in lumea serviciilor secrete, ati fi santajabili din partea presedintelui Basescu si dvs. si ginerele dvs. Nu mi-ati raspuns, nici macar nu mi-ati multumit.

Romanii vor afla si motivele pentru care sunt santajati anumiti politicieni de frunte ai tarii de catre presedintele Traian Basescu si camarila sa : apartenenta la servicii secrete, scandaluri familiale, relatii homosexuale, relatii sexuale cu prostituate minore, implicare in acte de frauda sau de coruptie s.a.", mai acuza senatorul PSD.

Circ intre liderii PSD Satu-Mare: Monstru odios, betiv si santajist (Video)

Valer Marian este suparat dupa ce "zece garzi tunse scurt sau rase pe cap (skinheads) ale presedintelui premier Victor Ponta mi-au interzis astazi accesul in perimetrul de vot de la congresul PSD".

Marian a fost presedinte al PSD Satu-Mare pana la sfarsitul lunii martie, cand sustine ca i s-a cerut sa nu mai candideze pentru un nou mandat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Valer Marian PSD Satu Mare, #Valer Marian Ilie Sarbu, #Valer Marian SRI , #stiri Valer Marian