Valer Marian: Dupa ce am inceput sa critic PSD-ul, in opinia lor, am probleme psihice

Marti, 16 Iulie 2013, ora 07:44
2762 citiri
Valer Marian: Dupa ce am inceput sa critic PSD-ul, in opinia lor, am probleme psihice

Senatorul Valer Marian, exclus recent din PSD, a venit cu noi precizari legate de autodenuntul facut la DNA in care il acuza pe Liviu Dragnea de "instigare la fals si uz de fals" in dosarul fraudelor la referendum si a raspuns acuzatiilor potrivit carora ar avea grave probleme de sanatate.

"O sa prezint indicii si probe. Inclusiv declaratia mea va fi o marturie in acest caz care se va corobora cu alte probe pe care le voi indica", a spus Marian, invitat la Realitatea Tv.

Valer Marian, despre frauda la referendum si Dragnea: O sa apara si inregistrari audio

"In urma cu 2 luni, cand detineam inca functia de presedinte al organizatiei judetene Satu Mare a PSD, Ponta a fost invitat la sediul central al PSD unde era si secretarul general, actualmente presedinte executiv, Liviu Dragnea, si mi-a reprosat ca nu mai poate accepta atatea telefoane de la ambasadorul american de la Bucuresti si de la Washington legat de declaratiile mele anti-americane, referitoare la Laura Codruta Kovesi, Daniel Morar. Cu acea ocazie, mi-a spus ca am un consilier nebun, respectiv pe jurnalistul Ovidiu Ohanessian", a adaugat senatorul.

Valer Marian, senatorul "Che Guevara": Urmarit cu elicopterul de SRI si oprimat de americani

In ceea ce priveste acuzatiile ca ar avea probleme psihice, fostul pesedist a precizat ca si-a facut recent analize si ca acestea "sunt foarte bune".

"Anul trecut, m-au felicitat pentru rezultate foarte bune obtinute la Satu Mare unde am castigat primaria municipiului resedinta de judet, presedintia CJ si cel mai mare nume de comune, anul acesta la conferinta judeteana m-au felicitat, chiar daca am renuntat sa mai candidez. Ma mira ca atat de brusc, dupa ce am inceput sa critic PSD-ul si pe unii lideri ai sai, deja in opinia lor am probleme psihice. Am analizele facute in urma cu doua luni si tin sa ii asigur ca sunt foarte bune", a incheiat Marian.

Dragnea, despre Valer Marian: Un om cu grave probleme de sanatate

Senatorul Valer Marian, recent exclus din PSD, a formulat un autodenunt penal la DNA in care face dezvaluiri despre implicarea lui Liviu Dragnea in fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui, organizat in 2012.

De altfel, conform mass-media, dosarul in care secretarul general al PSD, in prezent vicepremier, este cercetat penal pentru fraude la referendum a fost incheiat, dar procurorii nu au luat inca o decizie privind trimiterea sa in judecata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Valer Marian autodenunt DNA, #Valer Marian Dragnea referendum, #Valer Marian probleme psihice , #stiri Valer Marian

LIVE ÎN 00:05:41

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 5 de minute

Notifică-mă