”Împreună vom câștiga”. Apariția publică a șefului armatei ucrainene care infirmă zvonul rușilor că ar fi fost rănit VIDEO

Joi, 25 Mai 2023, ora 19:44
3310 citiri
”Împreună vom câștiga”. Apariția publică a șefului armatei ucrainene care infirmă zvonul rușilor că ar fi fost rănit VIDEO
Valeri Zalujnîi a apărut în public FOTO Telegram

După o lungă absență din presă, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei a înregistrat o scurtă declarație către ucraineni.

De la începutul lunii mai, propaganda rusă a început să răspândească zvonuri cu privire la rănirea comandantului șef al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, care ar fi suferit o rană la cap, precum și răni de la schije, ca urmare a un atac rusesc cu rachetă asupra postului de comandă de lângă Herson.

Pentru a infirma declarațiile propagandiștilor și a-i liniști pe ucraineni, Valeri Zalujnîi a apărut în public. Videoclipul cu generalul a fost postat pe canalul său Telegram de colonelul Anatoli Ștefan (Stirlitz).

"Vești proaste pentru propaganda rusă! Valeri Fedorovici se simte bine și continuă să planifice eliberarea pământurilor ucrainene de sub invadatorii ruși! Împreună cu comandantul șef, pentru Victoria noastră comună", a comentat el.

"Le mulțumesc din suflet tuturor ucrainenilor. Împreună vom câștiga, nu doar astăzi, ci întotdeauna", a spus generalul.

Reamintim că, pe 24 mai, Ministerul Apărării al Ucrainei a infirmat zvonurile răspândite de Rusia despre starea de sănătate a lui Valeri Zalujnîi. Viceministrul Apărării Hanna Malyar a spus că în cursul anului, ucrainenii au învățat să primească ”vaccinări” de la ruși și să le simtă minciunile. Ea a mai adăugat că, spre deosebire de Rusia, Ucraina nu folosește dezinformarea.

Anterior, într-un interviu, Valeri Zalujnîi a spus că îl respectă pe șeful Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, generalul Valeri Gerasimov, pentru că este un inamic puternic, perfid și imprevizibil.

#valeri zalujnii, #aparitie, #public, #infirmare, #zvonuri, #ranire, #atac Rusia, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina