Valerian Vreme: Fiecare ministru este dator cu o plecare

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 20:28
1509 citiri
Valerian Vreme: Fiecare ministru este dator cu o plecare

Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, a declarat ca toti ministrii sunt "datori cu o plecare". Afirmatia a fost facuta in contextul in care numele sau se afla pe lista sefilor de minister care ar putea fi debarcati din Guvern.

"Fiecare ministru cand vine este dator si cu o plecare, totul este sa ne facem treaba. Eu stiu ca media vrea sa vorbim mult si asa mai departe, dar eu cred ca e momentul faptelor", a spus Vreme, citat de Evenimentul Zilei.

Ministrul a adaugat ca cetateanul are nevoie "de fapte si realizari, iar in ultimul timp chiar Guvernul pe care il reprezint are multe de spus".

"Cu totii suntem datori cu o plecare, dar pana una - alta este momentul faptelor", a mai spus ministrul Comunicatiilor.

Urmeaza remanierea de toamna - iata ce ministri ar putea fi debarcati

Zvonurile legate de o remaniere "de toamna" au inceput din nou sa apara. Cinci ministri ar putea fi sacrificati in cadrul eforturilor de recredibilizare a actualei echipe guvernamentale.

Presa a vehiculat ca Teodor Baconschi (Externe), Gheorghe Ialomiteanu (Finante), Traian Igas (Interne), Valeriu Tabara (Agricultura) si Valerian Vreme (Comunicatii) ar putea pleca din Guvern. PDL ar putea sa faca si o rocada, Gabriel Oprea urmand sa cedeze Apararea pentru Ministerul de Interne, iar Cristian Diaconescu ar urma sa preia Externele.

Citeste si:
Cei trei miniștri care ar urma să fie schimbați. Nicolae Ciucă pregătește remanierea
Cei trei miniștri care ar urma să fie schimbați. Nicolae Ciucă pregătește remanierea
Trei miniștri din guvernul Ciucă ar urma să fie înlocuiți în următoarele zile, premierul pregătind remanierea. Este vorba despre ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), ministrul...
Funcția de premier, preluată de PSD în 2023: ”PNL își respectă angajamentele”
Funcția de premier, preluată de PSD în 2023: ”PNL își respectă angajamentele”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a afirmat, luni, că în cadrul partidului nu există nicio altă ipoteză decât implementarea rotativei guvernamentale anul viitor, conform...