Ziare.com

TV Ziare.com: Ce prioritati exista in bugetul pe 2010 pentru Agricultura?

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 09:17

   

TV Ziare.com: Ce prioritati exista in bugetul pe 2010 pentru Agricultura?
TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog joi, incepand cu ora 11.00, cu deputatul PSD Valeriu Steriu, pe tema prioritatilor din bugetul pe 2010 pentru Agricultura.

Cum arata bugetul Agriculturii, fata de cel de anul trecut, in conditiile in care s-au facut reduceri de cheltuieli?

Mai exista bani pentru a acorda, macar o parte din subventii, din finantare interna? Cum ar urma Romania sa subventioneze Agricultura din surse externe?

Care sunt planurile concrete de relansare a agriculturii, in acest an? Si cum se impaca ele cu infrastructura slab dezvoltata din mediile rurale?

Are Romania sanse sa mai fie vreodata "granarul Europei"?

Aflati raspunsurile la aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, la emisiunea cu Valeriu Steriu. Pentru a participa la emisiune, intrati AICI, incepand cu ora 11.00.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

In timpul emisiunii nu se vor promova produse si servicii in scop comercial.

Comentatorii au obligatia de a posta, pe cat posibil, pe marginea temei emisiunii, iar realizatorul trebuie sa evite abaterile repetate de la tema propusa spre dezbatere.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 827 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Tinerii Schimba Romania

primul om din psd a promis alaturi de primul om din stat crearea unei platforme care sa vina in ajutorul celor din dabuleni pentru un mediu mai civilizat desfacerii produselor lor agricole.A trecut un an de atunci si nimic nu s-a intamplat si nici nu exista sanse sa se realizeze ceva.Anul acesta aceleasi promisiuni.Ba chair au avut grija sa vanda sistemul de irigatii din sudul doljului unei companii straine care sa se ocupe de administrarea ei.Pamantul romanilor, este udat cu apa romaneasca cu ajutorul infrastructurii romanesti iar banii sunt incasati de o firma straina.Acum le pasa de agricultura?

 

 

psd intra in grija agriculturii

in 15 ani s/au folosit de agricultura sa poata transfera legal prin calamitati banii in conturile baronilor locali sau in conturile personale prin intermediul paietzelor zonale.acum cand nu o mai pot face ei ii lovira ingrijorarea.eu am o singura intrebare pentru tanarul psd ist.cum poti face parte din acest partid care a ingenunchiat romania prin furt si coruptie ?sau ai preluat stafeta din familie?

 

 

monolog, si aiureala. caracteristic psd....

icepuara si astia sa isi scoata cazaturile la inaintare...ei au concesionat pitele pe sute de ani, au luat cu japca terenurile si acum se plang ca nu da basescu bani pentru . si dupa 20 de ani de furaciuni au constatat ca nu are romania irigatii.ziare.com nu permite intrebarile deranjante.RUSINE

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor