Ziare.com

Valeriu Tabara vrea ca etichetele alimentelor sa arate doua preturi

Duminica, 12 Decembrie 2010, ora 12:02

   

Valeriu Tabara vrea ca etichetele alimentelor sa arate doua preturi
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, intentioneaza sa propuna Uniunii Europene adoptarea unei decizii prin care alimentele din magazine sa aiba etichete cu doua preturi: cel de intrare in magazin si cel final, cu adaosurile comerciantilor.

In urma acestei initiative, anumite taxe impuse funrnizorilor ar putea sa dispara si preturile se vor reduce.

"Va spun in premiera, voi propune ca pe eticheta sa existe doua preturi, cel de intrare in magazin si cel cu adosurile respective", a declarat Tabara la Realitatea TV.

"De exemplu, eu nu gasesc normala taxa de dezvoltare. De ce trebuie sa dezvolte o retea pe seama unei taxe suplimentare? Ar mai trebui eliminate taxa de raft, taxa de deschidere a magazinului, sunt mai multe", a mai precizat Tabara.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2112 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Va spun in premiera, voi propune ca pe eticheta sa existe doua preturi, cel de intrare in magazin si cel cu adosurile respective", a declarat Tabara la Realitatea TV.

Numai ca nu se poate ;sunt date confidentiale si daca nu ma insel trebuie sa fi abilitat pentru a accesa acesta date cum ar fiGarda Financiara la cel mai mic nivel.
Asa ca dl.Tabara ar face bine sa caute la scaderea puterii de cumparare ,la "intelegerea" cu privire la pret a Hipermarketurilor si la evaziunea pe care o practica acestea.

 

intr-o societate normala

Intr-o societate normala ar trebui ca toate castigurile sa fie transparente.
NIMANUI NU ar trebui sa-i fie rusine pentru ceea ce face si pentru cat castiga din acea activitate !
Motivul confidentialitatii nu este decat un pretext pentru a ascunde venituri incasate usor!

se spune dar vad ca se adevereste ca...

dupa o anumita virsta te sclerozezi si debitezi tembelisme ....ce urmareste mosneagul cu asta? se vor rusina comerciantii ca vor vedea cumparatorii diferenta? pai ar trebui un pliant pt fiecare produs unde sa fie mentionate de unde si pt ce diferenta , salarii, taxe, impozite, pierderi, dobinzi, fiscalitate, salarii imbecile ale ministrilor , politicienilor etc ..dar si date despre nevestele vinzatorilor, declaratii notariale despre ce maninca, avere, de cite ori fac sex si cu cine etc etc ...mai nea Taraba, vezi, mentalitatea de la Stefan Gheroghiu unde ai fost 1 an, nu ai pierdut-o....cind o tara duce lipsa de specialisti si e condusa de fosile, apar asemenea stiri....si de unde stim pretul real al producatorului??? blestemata tara ....

 

Saracii de noi

Daca Ministrul Agr. debiteaza asemenea prostii, ce pretentii sa mai avem de la cei din subordine ???... Neica, cum de ai ajuns ministru? Daca nu ai invatat nimic la scoala de partid despre cum functioneaza economia, citeste si tu carti de specialitate si consulta un profesor de economie ...unul cu studii in marketul capitalist; poate inveti despre cerere si oferta si ca piata regleaza pretul produselor. Vrei un "tip", propune o lege sa maritii competitia ( taiati barierele de intrare in business) si o sa vezi cum scad preturile. Acum - "pretinii" de la Stefan Ghiorghiu - sariti cu maciuca.Stiu ca nu doriti sa fiti deranjati de la ...Siesta !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor