Tabara: Nu am declarat ca Blaga ar trebui sa-si retraga candidatura

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 14:03
1162 citiri
Tabara: Nu am declarat ca Blaga ar trebui sa-si retraga candidatura
Foto: Arhiva

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, precizeaza ca nu a declarat niciodata ca Vasile Blaga ar trebui sa se retraga din cursa pentru conducerea PD-L.

"In cadrul emisiunii "Interviurile Europa FM", difuzata de postul de radio Europa FM, nu am declarat ca Vasile Blaga ar trebui sa se retraga din cursa pentru conducerea PD-L. Nu am nicio retinere fata de Vasile Blaga, este un om admirabil si deosebit, un lider autentic, am aceeasi opinie si pentru Emil Boc, precum si pentru ceilalti lideri ai PD-L-ului.

Imi mentin parerea ca actuala echipa, in care se regasesc Emil Boc, Vasile Blaga si Sorin Frunzaverde, poate sa conduca partidul in continuare, inclusiv sa obtina victoria in alegerile din anul 2012", se arata intr-un comunicat al ministrului.

Valeriu Tabara a fost intrebat daca crede ca Vasile Blaga se va retrage din cursa.

"Eu as vrea sa va spun ca marea majoritate a membrilor de partid asteapta un astfel de moment. Deci nimeni nu contesta capacitatea de lider nici a lui Vasile si nici a lui Emil, e clar. Si sigur ca se asteapta aceasta probabil negociere desi... eu nu cred, cred ca ar fi gasit solutia pana acum, daca era chiar atat de simplu.

Sa nu uitam ca si data trecuta au fost vreo trei motiuni anuntate la vremea respectiva. Toti s-au anuntat in jurul motiunii propuse atunci de Sorin Frunzaverde care fusese europarlamentar, negociase statutul Partidului Democrat Liberal...".

"Asadar, din declaratiile facute in studioul postului Europa FM rezulta cu claritate ca Valeriu Tabara nu a declarat niciodata ca Vasile Blaga ar trebui sa se retraga din cursa pentru conducerea PD-L, ci din contra, ii apreciaza pe toti candidatii inscrisi pentru a fi alesi in conducerea partidului", mai sustine acesta.

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a negat speculatiile legate de o eventuala retragere a sa din cursa pentru presedintia partidului, afirmand ca acestea sunt jignitoare si a afirmat ca este timpul pentru o schimbare majora in PD-L.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Valeriu Tabara PDL, #Vasile Blaga PDL alegeri , #PDL