Ziare.com

Cum s-a certat Zgonea cu Opozitia in plenul Camerei Deputatilor

Marti, 26 Februarie 2013, ora 16:30

   

Cum s-a certat Zgonea cu Opozitia in plenul Camerei Deputatilor
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a avut, marti, in plen, schimburi de replici cu reprezentantii Opozitiei, deputatul PDL Mircea Toader somandu-l sa aiba un "comportament decent legat de bunul simt", iar Zgonea replicandu-i ca nu este in masura sa-i stabileasca lui comportamentul.

Valeriu Zgonea a avut mai multe divergente cu reprezentantii Opozitiei, pe teme procedurale si de regulament, fiind necesare mai multe pauze de consultari intre liderii gurpurilor parlamentare.

"Domnule presedinte, va rog sa aveti un comportament decent in legatura cu regulamentul, dar si legat de bunul simt", i-a spus Toader lui Zgonea la un moment dat.

"Nu sunteti in masura sa stabiliti dumneavoastra comportamentul meu. (...) Dupa ce ca veniti foarte rar la Parlament, faceti asemenea afirmatii la adresa mea", i-a replicat Zgonea.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1215 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cum era reclama aia?

"cancerul poate fi vindecat...!" Nu si in Romania. atata timp cat sistemul limfatic al natiei este virusat de peste 500 de hoti care fac politica pentru ei si nu pentru noi.
Atata timp cat 70% de tauni si-au votat reprezentantii tocmai pe aceia care s-au *** pe vointa lor la referendumul din 2009 ,....
atunci limfomul non-Hodgkin (a se citi non-Europa) a evoluat de la etapa indolenta la cea agresiva.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor