Deputatul PSD pentru care ar fi luat Zgonea mita respinge acuzatiile: Numirea mea a fost legala

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 18:28
7087 citiri
Deputatul PSD pentru care ar fi luat Zgonea mita respinge acuzatiile: Numirea mea a fost legala
Foto: Facebook / Ionela Dobrica

Fiica lui Dumitru Dobrica, deputatul PSD Ionela Dobrica (foto), respinge acuzatiile procurorilor in dosarul in care fostul social-democrat Valeriu Zgonea a fost pus sub control judiciar spunand ca numirea ei in functia de subsecretar de stat s-a facut la propunerea partidului.

"Am primit mai multe intrebari legate de dosarul DNA in care sunt citati Valeriu Zgonea si tatal meu, Dumitru Dobrica. Numirea mea in functia de subsecretar de stat a fost facuta la propunerea PSD si a respectat toate prevederile legale. Nu cunosc nimic in legatura cu lucrurile care sunt scrise de DNA in comunicatul referitor la acest dosar. In acest moment nu am nicio calitate in acest dosar. Am incredere in corectitudinea justitiei in Romania", a scris Ionela Dobrica miercuri pe Facebook.

Aceasta are 27 de ani si este in prezent deputat din partea PSD.

Ionela Dobrica este licentiata in inginerie civila la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri. In perioada ianuarie 2014 - decembrie 2015 a fost subsecretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, dupa ce anterior a detinut functia de presedinte al Centrului National de management pentru Societatea Informationala.

Procurorii DNA Ploiesti au luat masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile fata de Valeriu Zgonea, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, acesta fiind cercetat pentru pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit pentru numirea unui secretar de stat.

#Ionela Dobrica Zgonea DNA , #presedinte Camera Deputatilor