PP-DD, probleme dupa excluderile nocturne

Miercuri, 03 Decembrie 2014, ora 13:01
3457 citiri
PP-DD, probleme dupa excluderile nocturne

Deputatul Tudor Ciuhodaru a anuntat, miercuri, in plen, ca grupul parlamentar al PP-DD are un nou lider in persoana lui Daniel Fenechiu, in replica, presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, aratand ca nu poate fi lider de grup un deputat care nu mai este membru al partidului si ca a sesizat comisiile.

Tudor Ciuhodaru a spus, in plenul Camerei Deputatilor, ca, incepand de marti, grupul parlamentar al PP-DD are un nou lider de grup, pe Daniel Fenechiu, iar el este vicepresedinte al grupului.

Valeriu Zgonea a aratat ca, deocamdata, in Camera Deputatilor nu poate fi lider de grup un parlamentar care nu mai este membru al partidului respectiv.

"Am sesizat comisiile juridica si de regulament pentru un raspuns pe aceasta tema. Domnul Fenechiu nu este membru al partidului, ne putem trezi cu un grup in care nu sunt membri ai partidului. Astept o decizie a celor doua comisii privind ceea ce este de facut", a spus Zgonea.

Deputatul Daniel Fenechiu a precizat presei ca el este membru al grupului parlamentar si a fost ales lider al grupului, desi nu mai este membru al PP-DD: "Pot fi lider pentru ca sunt membru al grupului, chiar daca nu sunt membru al partidului".

Parlamentari PP-DD exclusi in miez de noapte: Cosmar, prostitutie politica

Fenechiu a anuntat, pe Facebook, ca noaptea trecuta au fost exclusi din partid de catre conducerea PP-DD cinci deputati PP-DD: Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Stefan Dalca, Gabriela Anghel si Mihai Deaconu.

"Noaptea trecuta a fost 'noaptea mintii' in PP-DD...Obscurul Birou National de Coordonare al partidului, intrunit la miez de noapte - ca huhurezii - a decis sa mai dea o lovitura de gratie partidului, excluzand din partid majoritatea deputatilor care au inteles ca PP-DD-ul n-a fost niciodata altceva decat SRL-ul lor...

Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Stefan Dalca, Gabriela Anghel si Mihai Deaconu au platit cu calitatea de membru, faptul ca si-au permis sa aiba coloana vertebrala...", a sustinut Fenechiu.

PP-DD a denuntat protocolul cu PSD la nivel parlamentar

Scandalul in grupul parlamentar al PP-DD a pornit de la faptul ca in grup o parte dintre deputati au votat pentru o colaborare cu PNL, in timp ce alta parte a vrut o continuare a colaborarii cu PSD.

Presedintele PP-DD, Simona Man, si secretarul general Liviu Neagu ocupa in prezent functii in guvernul Ponta.

Deputatul Daniel Fenechiu si-a anuntat, la sfarsitul lunii septembrie, demisia din PP-DD.

Citeste si:
Fiul baronului PSD Dumitru Buzatu, numit secretar de stat prin decizia premierului Nicolae Ciucă
Fiul baronului PSD Dumitru Buzatu, numit secretar de stat prin decizia premierului Nicolae Ciucă
Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă. Decizia a fost publicată,...
Vasile Dîncu anunță câți refugiați din Ucraina ar putea primi România: ”O să putem arăta şi noi partenerilor din NATO că suntem pregătiţi”
Vasile Dîncu anunță câți refugiați din Ucraina ar putea primi România: ”O să putem arăta şi noi partenerilor din NATO că suntem pregătiţi”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a declarat miercuri, 26 ianuarie, că țara noastră poate primi, în prezent, mii de refugiați. Declarația a fost făcută în contextul...