Valeriu Zgonea nu se dezminte: Colegul lui Mihai Viteazul s-a transformat in Zorro (Foto)

Marti, 10 Mai 2016, ora 13:49
5372 citiri
Valeriu Zgonea nu se dezminte: Colegul lui Mihai Viteazul s-a transformat in Zorro (Foto)
Foto: Facebook/Valeriu Zgonea

Valeriu Zgonea nu se dezminte. Daca in trecut a spus ca este coleg cu Mihai Vitezul, acum presedintele Camerei Deputatilor a postat o poza pe Facebook in care apare costumat in Zorro. Ca doar il cheama tot cu Z.

Pe imaginea in care Zgonea este costumat in celebrul justitiar mexican din secolul XIX apare un Z, semnul specific lui Zorro, sub care scrie "Zgonea".

Totodata, pe fotografie apare si textull "#reforma rezista", iar imaginea este insotita si de un mesaj din partea lui Valeriu Zgonea.

Zgonea nu se da dus de la sefia Camerei si acuza o restauratie: Incepe sa se vada disperarea!

"Dragi prieteni,

Multumesc mult pentru telefoane si mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primita azi de la un prieten. E important sa facem in viata ce consideram necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezista!

Cele bune,

al vostru,

Valeriu Z", a notat pe Facebook Valeriu Zgonea.

Fotografia a fost postata pe reteaua sociala chiar in timp ce fostii sai colegi din PSD se pregatesc sa schimbe regulamentul pentru a-l putea da jos din fruntea Camerei Deputatilor.

Dupa condamnarea definitiva la doi ani de inchisoare cu suspendare a lui Liviu Dragnea, Zgonea i-a cerut sefului PSD sa plece de la sefie partidului. In cele din urma, chiar Zgonea a fost mazilit din parid.

PSD, atac dur la Zgonea: Si-a pierdut complet decenta, face circ. Ponta: E al nimanui. Absurd generalizat!

Cum nu se da dus de la sefia Camerei Deputatilor si pesedistii nu il pot inlatura de la sefia acestui for, fostii colegi de partid ai lui Zgonea incearca acum sa schimbe regulamentul.

Dragnea: Zgonea e ghidat de stapanii lui, e fortat. A fugit cu scaunul Camerei Deputatilor

Daca acum Zgonea se compara cu Zorro, in trecut a facut o incursiune in timp si s-a declarat coleg cu Mihai Vitezul.

Zgonea, despre "colegul sau, Mihai Viteazul"

"Eu sunt din orasul lui Mihai Viteazul. Daca ei vor sa ridice acolo steagul cu care au plecat cu colegul meu, Mihai Viteazul, acum cateva sute de ani sa cucereasca niste drepturi impotriva ungurilor, pe mine nu ma deranjeaza. Eu nu privesc cu atata ura aceasta chestiune, sunt colegi de-ai mei care arboreaza steagul Real Madridului sau Barcelonei, nu vad care e problema", spune Zgonea la acea vreme, intrebat de jurnalisti daca il deranjeaza arborarea steagului secuiesc de la Baraolt.

A.G.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Zgonea poza Zorro, #Zgonea comparat Zorro, #Zgonea masca Zorro , #presedinte Camera Deputatilor
Comentarii
Poza albakazapada
albakazapada
rank 5
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
prevad o infringere a psd, usturatoare/de proportii la locale!