Zgonea explica de ce nu a votat pentru tabara Ponta-Plumb: Dragnea si-a dedicat ultimii zece ani pentru partid (Video)

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 19:19
3008 citiri
Zgonea explica de ce nu a votat pentru tabara Ponta-Plumb: Dragnea si-a dedicat ultimii zece ani pentru partid (Video)
Foto: Digi 24

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri seara, dupa ce Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al PSD, ca acesta reprezenta cea mai buna solutie pentru partid.

"Pentru noi este important ca am inchis rapid si eficient o perioada pe care ati criticat-o in presa. Cea mai buna solutie pentru partid era omul cunoscut de la cel mai simplu membru pana sus la Guvern", a spus Valeriu Zgonea.

Acesta a precizat ca Dragnea este omul care se ocupa de PSD de zece ani si care a construit USL alaturi de Victor Ponta.

"Este omul cu care Ponta a candidat in tandem, am considerat ca este nevoie sa aratam o anumita continuitate. E important sa avem un om care da incredere echipei, am transmis si domnului Oprea ca aceasta coalitie continua", a punctat acesta.

Presedintele Camerei Deputatilor a adaugat ca Dragnea a transmis un mesaj, si anume ca tabara PSD e unita, adaugand ca noul presedinte interimar are o echipa care va conduce partidul.

Valeriu Zgonea a fost intrebat daca intentioneaza sa candideze la Congresul din noiembrie.

"Fac parte din echipa PSD de peste 20 de ani, l-am sustinut pe Liviu Dragnea si am fost primul care l-a sustinut. Deocamdata fac parte din echipa care sustine si isi pune in valoare expertiza pentru a tine partidul la 40%. Noi am decis sa il sustinem pe Liviu Dragnea pana la Congres, orice alta speculatie este a presei", a punctat acesta.

Ponta pierde controlul PSD: Dragnea, noul sef interimar, a zdrobit-o pe Rovana Plumb

"In acest moment PSD a iesit din criza. Am luat o decizie speciala, Liviu Dragnea e un om care si-a dedicat ultimii zece ani pentru partid", a adaugat politicianul.

Liviu Dragnea este presedintele interimar al PSD dupa ce a castigat lupta cu Rovana Plumb cu 65 de voturi la 18. Premierul Victor Ponta a sustinut-o pe Rovana Plumb.

#Zgonea Dragnea presedinte interimar, #Dragnea presedinte interimar PSD, #alegere presedinte interimar , #presedinte Camera Deputatilor