Zgonea, jignit de declaratiile lui Antonescu: Am fost muncitor, am facut facultatea la seral

Luni, 23 Septembrie 2013, ora 15:06
6670 citiri
Zgonea, jignit de declaratiile lui Antonescu: Am fost muncitor, am facut facultatea la seral

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a aratat ofensat de declaratiile lui Crin Antonescu cu privire la vizita intreprinsa de deputat la Rosia Montana.

"Eu ii port domnului Antonescu un profund respect. Eu o consider ca pe o jignire atitudinea pe care domnia sa a avut-o fata de mine personal. Eu am fost muncitor, am facut facultatea la seral si am invatat ca daca vrei sa ai casca alba in cap trebuie sa ii respecti si pe cei care au alte culori la casca", a spus Zgonea, luni, potrivit Digi 24.

De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor a subliniat ca intentia sa a fost gresit interpretata si ca daca el este cel care greseste, poate fi sanctionat de colegi.

"Am promis inainte ca Partidul National Liberal sa ia o decizie, ca ma voi deplasa acolo, din respect pentru acei oameni. Aceasta este atitudinea pe care o am eu si acesta este felul meu de-a fi. Daca gresesc, sunt foarte multi cei care pot sa ma sanctioneze, inclusiv colegii mei din colegiu.

In rest, va spun sincer, am un sincer respect pentru Crin Antonescu, inainte de a fi presedintele Partidului National Liberal si ma leaga fata de domnia sa mai mult decat o colegialitate. Prefer sa cred ca a fost eronat sfatuit", a mai spus Zgonea, adaugand ca Rosia Montana este un "proiect politic care a cazut in bratele social-liberalilor".

Antonescu: Nu este important sa intram in mine si sa ne pozam cu casti de miner pe cap (Video)

Crin Antonescu a criticat, duminica seara, atitudinea celor care fac vizite in mina si se pozeaza cu castile pe cap, in loc sa gaseasca solutii la masa de discutii.

"Eu am inteles si am salutat faptul ca premierul a fost acolo, a purtat niste discutii cu niste oameni si i-a determinat sa puna capat unei forme speciale de protest care nu avea rost. Era o forma aproape limita de protest, in conditiile in care erau asteptati si sunt asteptati dansii, ca si altii, la masa dialogului.

A face un fel de ritual acuma din a ne duce si intra intr-o galerie, fara ca nimeni sa fie acolo, asa, s-o vizitam si sa declaram imi pare usor superficial si chiar infantil. Ceea ce este important nu e sa facem noi turnee si sa intram in mine si sa ne pozam cu casti de miner pe cap, i este sa discutam serios acest proiect, este sa se auda voce tuturor care sunt interesati si sa luam o decizie asa cum ne da dreptul calitatea de parlamentar si responsabilitatea", declara Crin Antonescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Zgonea jignit Antonescu, #Valeriu Zgonea Crin Antonescu, #Zgonea vizita mineri Rosia Montana , #presedinte Camera Deputatilor