Zgonea nu crede ca Basescu va intoarce bugetul in Parlament: Ar fi un gest care l-ar descalifica

Sambata, 23 Noiembrie 2013, ora 17:02
1876 citiri
Zgonea nu crede ca Basescu va intoarce bugetul in Parlament: Ar fi un gest care l-ar descalifica

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat sambata, la Buzau, ca nu crede ca presedintele Traian Basescu ar respinge sau ar intoarce Parlamentului Legea bugetului, pentru ca acesta ar fi un gest care "l-ar descalifica" si care ar afecta viata romanilor.

"Ar fi un gest care l-ar descalifica pe unul care joaca in echipa nationala a Romaniei. Nu cred ca va face acest gest, pentru ca el afecteaza viata milioanelor de romani, afecteaza credibilitatea institutiilor statului roman si ne arata in ochii europenilor ca suntem in continuare pierduti in bataliile interne si nu suntem in stare sa asiguram stabilitate si credibilitate modelului european aici", a declarat Zgonea.

Ponta n-are ce discuta cu Basescu pe buget: E extrem de incoerent, a imbatranit, s-a babit

Potrivit acestuia, declaratiile presedintelui Traian Basescu pe tema Legii bugetului au fost "doar un discurs revansard al domnului presedinte". "Nu-l vad in stare sa faca un asemenea gest. Ar sari peste limita acceptabilitatii unui cetatean roman intr-o demnitate publica", a afirmat presedintele Camrei Deputatilor.

Valeriu Zgonea participa sambata, la Buzau, la Forumul National "Romania Europeana 2014-2020".

Basescu a spus ca va intoarce in Parlament proiectul bugetului pe 2014

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri, ca va intoarce la Parlament proiectul bugetului pe 2014, daca nu se va renunta la cresterea accizei la benzina si daca vor mentine alocarile in cazul programelor care pot fi finantate cu fonduri europene.

"Eu voi trimite bugetul (bugetul de stat pe 2014 - n.red.) inapoi daca ramane asa. Am vazut la ministerul domnului Dragnea ca este o crestere a bugetului. Haideti sa vedeti unde merge cresterea asta: regenerare urbana, programe de regenerare urbana a municipiilor si oraselor, cresc transferurile catre teritoriu de la 24 de milioane, anul acesta, la 200 de milioane, la modernizarea satului romanesc cresc alocarile de la 199 de milioane la 800 de milioane si la infrastructura de nivel judetean cresc alocarile de la 77 de milioane, la 500 de milioane. Asta inseamna o alocare suplimentara de 1,2 miliarde pentru administratiile locale. Dar in ce conditii? In conditiile in care toate programele acestea sunt finantate si cu bani europeni", a sustinut presedintele la B1 TV.

Ponta avertizeaza asupra bugetului: Daca Basescu il intarzie, nu marim pensiile si salariile!

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Palatul Victoria, ca exista riscul major de intrerupere a Acordurilor cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala in cazul nepromulgarii legii bugetului pe 2014 de catre seful statului.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Zgonea Basescu intoarcere buget, #buget intors Parlament presedinte , #presedinte Camera Deputatilor
Comentarii
Poza Lazar
Lazar
rank 5
Poza Fac lipsa mare pe voi
Fac lipsa mare pe voi
rank 5
Basescu ar gresi daca nu l-ar intoarce pentru indepartarea.....