Zgonea: Nu mi-e teama de nimic. Daca Ghita are informatii, sa le duca la DNA

Joi, 31 Martie 2016, ora 11:42
2503 citiri
Zgonea: Nu mi-e teama de nimic. Daca Ghita are informatii, sa le duca la DNA
Foto: Facebook/Valeriu Zgonea

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca nu ii este teama de nimic si ca, daca Sebastian Ghita are informatii despre el, ar trebui sa le duca la DNA.

Intrebat, la sediul PSD, cum comenteaza declaratiile deputatului Sebastian Ghita care a sustinut in plenul Camerei ca Valeriu Zgonea ar avea doua dosare in lucru la DNA, presedintele executiv al social-democratilor a spus: "Domnul Sebastian Ghita sa raspunda singur la afirmatiile pe care le face. Daca domnia sa are informatii, sa le duca la Directia Nationala Anticoruptie".

Ghita, discurs halucinant in Parlament: Toti au dosare. Le e frica. Iohannis e in pragul demisiei, din cauza unui dosar al sotiei

Zgonea a spus ca face politica "cu pasiune" si ca este "un luptator pentru cauze comune, nu pentru cauze personale".

"Nu mi-e teama de nimic. Mi-am angajat viata si destinul in aceasta munca politica, o fac cu placere si cu pasiune. Sunt un luptator pentru cauze comune, nu pentru cauze personale. (...)

O parte din nemultumirile colegilor sunt legate de anumite cauze comune ale acestei societati pe care o dorim cu totii democratica si europeana. Nu am ce sa comentez. Daca cineva face anumite afirmatii trebuie sa si raspunda in fata dumneavoastra ca jurnalisti la aceste afirmatii", a explicat Zgonea.

Sebastian Ghita si-a convins colegii sa-l scape cu un discurs in care a vorbit de frica UPDATE: Nu poate fi retinut sau arestat

#Valeriu Zgonea Ghita DNA, #Valeriu Zgonea DNA, #Sebastian Ghita DNA , #presedinte Camera Deputatilor
Comentarii