Zgonea se pregateste de plecare - si-a luat fotografiile si cartile din biroul de la Camera

Duminica, 29 Mai 2016, ora 12:06
7175 citiri
Zgonea se pregateste de plecare - si-a luat fotografiile si cartile din biroul de la Camera
Foto: Facebook Valeriu Zgonea

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si-a luat o parte din lucrurile personale din biroul de presedinte - fotografiile cu familia, diplome si cartile din biblioteca -, iar cadourile de protocol au fost trimise departamentului care se ocupa cu inventarierea lor.

Potrivit unor surse din Parlament, Valeriu Zgonea a dorit sa isi elibereze biroul de presedinte al Camerei Deputatilor imediat dupa excluderea sa din PSD.

Duminica, Camera Deputatilor organizeaza Portile Deschise pentru copii, cu ocazia Zilei de 1 iunie. Cu acest prilej, printre obiectivele din Palatul Parlamentului care pot fi vizitate se afla si biroul presedintelui Camerei Deputatilor.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari privind schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca este foarte posibil sa se intample in 7 iunie, intr-o marti, "martea neagra", cand vor fi indeplinite procedurile de revocare. Dragnea a adaugat ca " nu crapa Parlamentul" daca va ramane in functie pana la acea data.

Citeste si PSD isi ia Camera Deputatilor inapoi. Primul pas pentru revocarea lui Valeriu Zgonea

"Este foarte posibil pe 7 iunie, marti. Martea neagra. Este foarte posibil (...) Este campanie electorala, colegii deputati sunt in teritoriu, ca sa putem declansa procedura de revocare ne trebuie in mod aritmetic un numar suficient. Totusi nu crapa Parlamentul daca mai sta acolo pana pe 7 iunie. Pe 7 iunie suntem pregatiti sa indeplinim procedurile de revocare, acuma cand s-a depus pentru modificarea regulamentului si nu se mai poate agata, sper, de aceste chichite", a mai spus Dragnea.

#Zgonea eliberat birou Camera Deputatilor, #Zgonea presedinte Camera Deputatilor , #presedinte Camera Deputatilor
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Zgonea... si-a luat fotografiile si cartile din biroul de la Camera.
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Zgonea ar trebui sa ii lase cartile lui Ponta. Poate ca invata si el