Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce spune Zgonea despre dosarul in care fiul sau de 15 ani e acuzat ca a batut baiatul unui fotbalist

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 19:17
3037 citiri
Ce spune Zgonea despre dosarul in care fiul sau de 15 ani e acuzat ca a batut baiatul unui fotbalist
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, vineri, ca a aflat din presa despre redeschiderea dosarului fiului sau, aratand ca nu vrea sa comenteze subiectul pentru a nu exista interpretari, dar singurul lucru il spune este ca are incredere deplina in fiul sau.

"Am aflat din presa despre subiect si imi este greu sa fac vreun comentariu. Daca dosarul a fost intr-adevar redeschis de Justitie, atunci cu atat mai mult nu vreau sa comentez, ca sa nu fie interpretat in niciun fel. Singurul lucru pe care pot sa vi-l spun este ca am deplina incredere in fiul meu", a spus Zgonea.

Politistii si procurorul care au anchetat conflictul dintre fiul lui Valeriu Zgonea si fiul fostului fotbalist Ion Sburlea au clasat dosarul, dar o instanta de judecata a infirmat solutia anchetatorilor si a dispus continuarea cercetarilor, iar DNA a declansat verificari fata de anchetatori.

Anchetatorii care au clasat dosarul fiului lui Valeriu Zgonea, cercetati de DNA, pentru abuz

Procurorii DNA au declansat urmarirea penala in cazul unei plangeri facute de fostul fotbalist Ion Sburlea fata de procurorul parchetului Judecatoriei Sectorului 5 Andreia Stoian Florea, a comisarilor-sefi Tiberiu Matei, Aurel Constantin si Laurentiu Stuparu si a agentului-sef Dumitru Gheorghita, toti de la Sectia 17 de politie din Capitala, pentru fapte de abuz in serviciu.

Acestia au fost acuzati de Ion Sburlea de abuz in serviciu si falsuri in legatura cu modul in care au instrumentat si clasat dosarul de urmarire penala in care au facut cercetari fata de fiul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, Dragos, in varsta de 15 ani, si a altor sapte persoane, toate acuzate de loviri si alte violente comise asupra fiului fostului jucator, Bogdan Sburlea, tot de 15 ani.

Un fost fotbalist sustine ca baiatul sau a fost agresat de fiul lui Zgonea

Surse judiciare mentioneaza ca, la acest moment, urmarirea penala in cazul acestei plangeri este "in rem", respectiv pentru fapta si ca anchetatorii DNA asteapta de la Judecatoria Sectorului 5 motivarea unei hotarari prin care un judecator a desfiintat ordonanta de clasare a anchetei privind faptele de violenta comise asupra lui Bogdan Sburlea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Valeriu Zgonea fiu, #Valeriu Zgonea dosar fiu, #Valeriu Zgonea fiu batut fotbalist , #stiri Valeriu Zgonea