Adrian Mititelu l-a scos din sărite pe Vali Moraru: dialog incendiar în direct

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 20:55
3451 citiri
Adrian Mititelu l-a scos din sărite pe Vali Moraru: dialog incendiar în direct
Vali Moraru

Adrian Mititelu a intervenit în direct la DigiSport pentru a discuta despre evenimentele de la Sepsi la FCU Craiova.

Adrian Mititelu și-a început discursul prin a spune că în studio sunt numai "nespecialiști", ceea ce a stârnit furia lui Vali Moraru.

Adrian Mititelu: Ce vreau să spun și eu că tot urmăresc specialiștii ăștia care sunt invitați la dumneavoastră. Sunt exact nespecialiști...

Vali Moraru: Domnul Mititelu, în primul rând, sunteți invitat la emisiunea asta cu nespecialiști. Sunteți dumneavoastră cel mai mare specialist? Ne dați lecții? Ce se întâmplă. Nu înțeleg! Vă începeți discursul spunând că ceilalți sunt proști și dumneavoastră sunteți deștept. Nespecialiști, așa cum suntem, ne facem treaba. Dumneavoastră vă oferim prilejul să vă spuneți un punct de vedere.

Adrian Mititelu: Dumneavoastră dezinformați.

Vali Moraru: Domnul Mititelu, de 20 de ani tot aud treaba asta, lăsați-mă în pace, domnule, că dezinformăm. Dumneavoastră ce faceți? Dumneavoastră sunteți mai obiectiv decât mine? Creți că puteți fi mai obiectiv decât mine când este vorba despre clubul dumneavoastră?

Adrian Mititelu: Eu așa cred!

Vali Moraru: Păi cum să credeți? Sunteți implicat 100% într-un club și credeți că sunteți mai obiectiv decât mine, care nu sunt implicat?

Adrian Mititelu: Încercați să duceți ideea în altă parte. Conform regulamentului, evacuarea se putea face fără probleme. Acest domn nu cunoaște regulamentul. Eu vorbesc din regulament. Regulamentul prevede această posibilitate pentru scandări xenofobe, rasiste. Se poate 100%. Evacuarea se putea face. Era la degetul mic al domnului Dioszegi să facă evacuarea.

Vali Moraru: Al cui? Al patronului echipei gazdă? Stăm la mâna patronului echipei gazdă să aplicăm un regulament, dacă există? Domnul Mititelu, vedeți ce vorbiți? Nu depindem de patronul echipei gazdă, depindem de regulamente

Adrian Mititelu: Eu mă refer la domnul Dioszegi că era patronul clubului organizator. Reformulez, era la îndemâna clubului organizator să emită un ordin de evacuare.

Vali Moraru: Doamne ferește! Unde scrie asta, domnule Mititelu?

Adrian Mititelu:E o prevedere în regulament și în Legea 4. Vă spun 100%, vă dau cuvântul de onoare, am citit regulamentul și vorbesc în cunoștință de cauză. Vă spun chestiuni din lege, nu din povești.

Vali Moraru: Domnule Mititelu, înainte să încheiem dialogul, aș vrea să vă zic ceva foarte calm și bărbătește. Mă așteptam din partea dumneavoastră ca după atâția ani în care ați suferit în fotbalul românesc, să apreciați că emisiunea asta a fost singura din București care v-a mai sunat și care vă mai ținea partea măcar cu gândul.

Adrian Mititelu: Așa este.

Vali Moraru: Nu mai intrați, domnule Mititelu, să ne spuneți cât de nespecialiști suntem. Da, eu sunt nespecialist în drept.

Adrian Mititelu: Eu vă apreciez ca meseriaș.

Vali Moraru: Înțeleg că nu sunteți de acord cu ce vorbim aici, că suntem slabi, dar nu o spuneți așa, la început, când trebuie să avem un dialog.

Adrian Mititelu: Domnule Moraru, nu vă mai enervați, că am îmbătrânit împreună în fotbal.

Vali Moraru: Asta e cel mai grav, domnu' Mititelu

Citește și:
Schimbare de ultimă oră la naționala României. Jucătorul lui Sepsi care a fost chemat de urgență la lot
Schimbare de ultimă oră la naționala României. Jucătorul lui Sepsi care a fost chemat de urgență la lot
Fundaşul Mario Camora nu va putea evolua în partidele cu Andorra şi Belarus, primele din campania de calificare la EURO 2024, informează frf.ro. Fundaşul CFR-ului a suferit o leziune...
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cel al Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul Dezvoltării Cseke Attila şi cel al Mediului Tanczos Barna urcă în topul vizibilităţii pe luna februarie....
#vali moraru, #Adrian Mititelu, #FCU Craiova, #sepsi , #stiri fotbal