Vanessa Bryant e devastată: "Este precum Covid-19”. Motivul pentru care se teme văduva lui Kobe Bryant

Sambata, 20 August 2022, ora 09:54
2673 citiri
Vanessa Bryant e devastată: "Este precum Covid-19”. Motivul pentru care se teme văduva lui Kobe Bryant
Vanessa Bryant

Vanessa, văduva lui Kobe Bryant, a declarat, vineri, în faţa unui tribunal, că a fost devastată când a aflat că salvatorii au făcut fotografii la locul prăbuşirii elicopterului în care soţul, fiica ei şi alte şapte persoane şi-au pierdut viaţa.

Vanessa Bryant a spus că trăieşte cu teamă că aceste fotografii ar apărea online. "Este precum Covid-19. Odată ce se răspândeşte, nu îl poţi opri”.

Superstarul baschetului Kobe Bryant, fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani, şi alte şapte persoane au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie 2020, la vest de Los Angeles, California.

Vanessa Bryant spune că a suferit o traumă emoţională când a aflat că poliţia şi pompierii din Los Angeles au fotografiat locul accidentului şi victimele înainte de a arăta fotografiile şi altora. Ea solicită despăgubiri din partea comitatului Los Angeles, suma exactă nefiind dezvăluită, relatează AFP..

Plângerea sa a fost asociată cu cea a lui Chris Chester, a cărui soţie şi fiică de treisprezece ani au murit şi ele în accident.

Mira Hashmall, avocatul oficialităţilor din Los Angeles, a declarat că autorităţile "au lucrat neobosit pentru a păstra aceste fotografii ale locului accidentului în afara domeniului public”.

"După peste doi ani şi jumătate, nicio fotografie nu a apărut în mass-media, niciuna nu poate fi găsită online, iar reclamanţii recunosc că nu le-au văzut niciodată”.

Alte familii ale victimelor au primit anul trecut despăgubiri de 2,5 milioane de dolari în acelaşi caz.

#Vanessa Bryant, #Kobe Bryant, #covid , #stiri din sport
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Tzaganca s-a gandit sa manance si burta ei ceva, ca nu-i ajung ...