Obiecte scoase la vânzare de un român după demolarea unor camere de hotel din Germania: "În jur de 100 de bucăți din fiecare"

Luni, 18 Septembrie 2023, ora 10:56
20184 citiri
Obiecte scoase la vânzare de un român după demolarea unor camere de hotel din Germania: "În jur de 100 de bucăți din fiecare"
O parte dintre obiectele scoase la vânzare FOTO Facebook/ Constructii case si amenajari interioare și exterioare

Mulți români fac față cu greu scumpirilor și amână să facă investiții pentru amenajarea locuințelor.

Unii iau în calcul achiziționarea de mobilier sau obiecte la mâna a doua pentru a utila sau decora locuințele.

Un român care lucrează pe piața construcțiilor din Germania a anunțat că scoate la vânzare mai multe obiecte provenite din camerele unui hotel, după ce acestea au fost demolate, după cum a anunțat într-o postare pe Facebook. Bărbatul a enumerat lucrurile pe care le oferă și cantitatea, fără să se refere și la prețuri.

"Avem la vânzare chiuvete, saltele, paturi"

"Demolăm camerele unui hotel în Germania și avem la vânzare chiuvete, saltele, paturi, baterii de dușuri și de chiuvete, oglinzi, în jur de 100 buc din fiecare.

Dacă este cineva interesat aștept să fiu contactat", a scris acesta pe grupul Construcții case și amenajări interioare și exterioare.

"Bateriile și chiuvetele par ok"

În comentarii, părerile sunt împărțite. Unii se arată interesați de ofertă, iar alții critică inițiativa.

"Adică bani cinstiți din furtișag."

"Sau doar vrea să facă un ban pe ce oricum s-ar arunca la gunoi."

"Dacă le donează te duci tu să faci transport de 2000€ să le aduci în țară să le donezi la rândul tău? Sunt curios cei care au nevoie dacă s-ar duce în Germania și câți și-ar permite să facă un drum acolo și să mai și aducă mobilierul acasă..."

"Dă-le pomană, că ori cum le arunci."

"Români hoți oportuniști."

"Ca să le scoți întregi și fără defecte consumi mai mult timp. Timpul costă, iar obiectele sanitare de acolo presupun că sunt de bună calitate."

"Wc și saltele nu, dar bateriile și chiuvetele par ok, dacă sunt în condiții bune merită clar. Decât să ajungă poluare pe câmp, mai bine le mai folosește cineva. Oricum, din poze nu par ultimile ciurucuri, probabil sunt peste ce au mulți în casă. Spor la vânzare! Referitor la “mai bine le-ai dona”, la 100 ron bucată nu cred că încurcă pe nimeni suma, dar așa suntem noi, vrem mocangeala și chiar și atunci facem pe noi că nu e lux… foarte bine faceți că nu le dați gratis, mai mult v-ar fi încurcat toți neserioșii care zic că le vor și nu mai vin după ele, asta că să aveți și comentarii în apărarea dvs, că restul sunt prăpăd!"

"Mai bine le dădeai de pomană"

"Dacă se aruncă la gunoi de ce nu le donează."

"Mai bine le dădeai de pomană și făceai un gest că oricum ajung la groapa de gunoi, cine ar lua saltele pline de microbi folosite de 1000 de persoane și wc-uri la fel."

"Baterie de dus cu termostat? Păi comentacii ăștia împotriva nici nu au auzit că există așa ceva!"

"Pe chiuvete și baterii, ai scoate per total 20 euro pe bucată! Da scoate frate saltelele din anunț! Da-le dracu cu arcurile lor, că umpli un tir cu ele și nu face transportul cît putreziciunile alea! Bateriile alea țin mai mult că unele noi cumpărate din România."

"Germanul le aruncă de vechi și tu vrei să le vinzi de bune."

"Wc-uri folosite... saltele folosite...bleah. Astea țin de igiena fiecărui om, cine cumpără așa ceva, nu are minte, nu ține la sănătatea lui, oricât le-ai spăla și dezinfecta tot nu e ce trebuie."

"Visul meu să îmi aduc din Germania un wc"

"Pune prețurile și poate vei fi contactat! Altfel, enervezi potențialii cumpărători!"

"Visul meu să îmi aduc din Germania un wc. Dar înainte, aș vrea să știu câte stele avea hotelul? Că nu pot să îl cumpăr dacă știu că a fost folosit de vreun sărăntoc."

"Ce va interesează pe voi ce vrea omul să facă? Vedeți-vă fiecare de treaba voastră că e mai bine. Lăsați omul să își scoată un ban cinstit. Nu fură, nu dă la nimeni în cap. Nuștiu care e problema voastră."

"Deci nemții dărâmă un hotel, românii lucrează acolo la demolări, pe neamț nu-l interesează, el dărâmat să-l vadă, românașii scot tot ce se poate scoate și vând, cam asta-i afacerea."

"Vreau paturile de o persoană"

"La ce preț aveți paturile cu saltele duble și simple și instalațiile din 3 băi?

"Vreau paturile de o persoană, câte ai le vreau toate. Fă-mi preț."

"Sunt curios dacă măcar aveți astfel de saltele (gunoaie) acasă", a dat replica autorul postării celor care îl critică.

Eveniment Quarterly Report

Germania renunță la obiecțiile faţă de revizuirea politicii UE privind migraţia. Ce propune Bruxelles-ul
Germania renunță la obiecțiile faţă de revizuirea politicii UE privind migraţia. Ce propune Bruxelles-ul
Cancelarul german Olaf Scholz a decis ca guvernul pe care-l conduce să-şi ridice obiecţiile şi să voteze în favoarea acordului asupra politicii europene privind migraţia, înaintea reuniunii...
Profesor de engleză, dealer de canabis cultivat într-o seră din Bacău. Cât costă gramul de "iarbă" livrat de cadrul didactic
Profesor de engleză, dealer de canabis cultivat într-o seră din Bacău. Cât costă gramul de "iarbă" livrat de cadrul didactic
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, fac 3 percheziții domiciliare, în județul Bacău,...
#vanzare, #obiecte, #demolare, #hotel, #Germania, #chiuvete, #baie , #stiri sociale