Vilă de 1500 mp, printre cele mai rare proprietăți din România, scoasă la vânzare pentru 4,2 milioane de euro

Miercuri, 18 Mai 2022, ora 18:59
2693 citiri
Vilă de 1500 mp, printre cele mai rare proprietăți din România, scoasă la vânzare pentru 4,2 milioane de euro
FOTO: bonvie.ro

Bonvie Snagov anunță listarea unei proprietăți în valoare de 4,2 milioane euro, situată în mijlocul Pădurii Snagov, cea mai căutată zonă rezidențială din proximitatea Bucureștiului, la nivel de locuințe high end. Domeniul, care dispune de un teren de peste 8.000 mp, propria pădure de stejari seculari, alături de 700 mp luciu de apă, reprezintă o ofertă rară pe piața imobiliară din România, atât datorită poziționării sale, cât și facilităților deținute.

Poziționată într-o zonă exclusivistă, pe malul Lacului Snagov, proprietatea este alcătuită din 10 dormitoare, cu 10 băi și o piscină interioară. Domeniul include, de asemenea, o locuință separată pentru oaspeți și o alta cu rol administrativ, un teren de tenis, cramă și ponton, iar accesul se face pe un drum privat. În total, suprafața construită totală ajunge la 1732 mp. Unul dintre argumentele care face ca proprietatea să fie unicat este pădurea proprie de stejari seculari cu o suprafață de 3.000 mp și casa din copac, unicat în România, în centrul acesteia.

„Această proprietate este o dovadă clară că și România are bijuteriile sale imobiliare. Un domeniu cu astfel de avantaje – inclusiv proximitatea față de centrul Capitalei - apăre pe piață o dată la câțiva ani, din acest motiv reprezintă o raritate în România. Vila este construită la standarde înalte de calitate și funcționalitate pe care clientul le întâlnește în locații celebre din lume. Spre exemplu, un astfel de domeniu este evaluat la peste 15 milioane de euro în Italia, pe malul Lacului Como”, a declarat Ștefan Dumitru, reprezentant Bonvie.

Proprietatea are o deschidere de excepție către Lacul Snagov, sub formă de golf, precum și un ponton cu platformă betonată pentru ambarcațiuni, 700 mp de luciu de apă și garaj pentru patru bărci. Spațiile verzi sunt amenajate după un concept peisagistic inedit și ocupă o suprafață semnificativă.

Cu acces rapid către Autostrada A3 și Autostrada Urbană, proprietatea are o conexiune facilă cu zone de interes din București și, conform reprezentanților Bonvie, reprezintă o investiție pentru o familie cu un stil de viață activ, care își dorește să rămână conectată la natură și în același timp în proximitatea imediată a Capitalei.

Potrivit reprezentanților Bonvie Snagov, de cele mai multe ori astfel de proprietăți rămân în familie, motivul vânzării fiind de obicei schimbarea stilului de viață al proprietarilor sau relocarea în altă țară.

Proprietatea reprezintă o investiție în sine, poziționarea sa excelentă, alături de caracteristicile speciale și spectaculoase ale domeniului fiind o garanție că prețul acesteia va fi într-o creștere continuă, a mai precizat Ștefan Dumitru.

Detalii despre proprietate sunt disponibile aici: https://bonvie.ro/ .

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#vanzari imobiliare, #imobiliare, #vanzare vila , #vanzari imobiliare