Masinile vor inlocui oamenii - Interviu Varujan Pambuccian

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 15:38
2124 citiri
Masinile vor inlocui oamenii - Interviu Varujan Pambuccian

Viitorul apartine proprietatii intelectuale. In urmatorii 10-15 ani, industriile care ocupa forta de munca multa vor disparea, considera parlamentarul Varujan Pambuccian. In opinia acestuia, oamenii vor fi inlocuiti de masini care vor face munca in locul lor.

"Productia va fi asigurata de un numar din ce in ce mai mic de oameni si din ce in ce mai mare de masini. Restul oamenilor nu stiu ce o sa faca. Noi suntem in fata unei astfel de crize care urmeaza si care va fi foarte mare", a declarat Varujan Pambuccian intr-un interviu acordat Business24.

Multi spun ca Romania ar putea fi lider regional in energie, altii - ca in agricultura. Cum credeti ca ar trebui sa ne jucam cartile pentru a aduce mai multa prosperitate si a insemna ceva pe harta afacerilor din Europa?

In momentul de fata, suntem lideri regionali in IT si comunicatii. Ma refer la volumul de cercetare care se face in acest domeniu, la volumul de vanzari care exista pe ceea ce se proiecteaza aici in tara.

Citeste mai multe despre O noua criza pandeste Romania: Masinile vor inlocui oamenii - Interviu Varujan Pambuccian pe Business24.ro.

#investitii straine Romania, #interviu Varujan Pambuccian, #varujan pambuccian tehnologie romania, #industrie IT, #oameni roboti , #stiri Varujan Pambuccian