Vosganian: Crin trebuie sa ofere unele explicatii colegilor, asta e clar

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 14:00
7974 citiri
Vosganian: Crin trebuie sa ofere unele explicatii colegilor, asta e clar
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, considera ca liderul partidului, Crin Antonescu, trebuie sa ofere explicatii atat despre comportamentul sau in timpul campaniei pentru demiterea lui Traian Basescu, cat si despre modul in care este condus PNL.

"Crin trebuie sa ofere unele explicatii colegilor, asta e clar", a scris Varujan Vosganian pe blog, in replica la comentariile unui cititor, care acuza "lipsa de vana" a lui Crin Antonescu in relatia cu Traian Basescu.

Doua treimi dintre liberali vor schimbarea

"Pentru a-l contracara (pe Traian Basescu - n.red.) este nevoie de un politician cel putin tot atat de motivat si de inzestrat cu imaginatie si curaj, ceea ce Crin nu prea are, dupa opinia mea. Crin este corect in felul lui, stie sa faca sinteze bine documentate, are o memorie admirabila, este prompt in replici, are suficient umor, dar n-are vana. N-are acea agresivitate specifica politicianului alfa.

In politica trebuie sa ai curajul sa-i tai capul adversarului, bineinteles la figurat", a comentat un liberal pe blogul lui Vosganian.

"Liberalii ar face bine daca si-ar cauta un presedinte pragmatic. Crin graieste frumos, dar cam atat. Cu un adversar ca Basescu este nevoie de un presedinte de acelasi calibru", a mai spus respectivul cititor.

Reactia vicepresedintelui PNL, Varujan Vosganian, a fost scurta: "Crin trebuie sa ofere unele explicatii colegilor, asta e clar".

Varujan Vosganian s-a declarat nemultumit si de faptul ca anumite institutii ale partidului nu functioneaza. In replica la un alt comentariu, in care era acuzata "incertitudinea doctrinara" in care se afla PNL, Vosganian s-a declarat de acord.

"In PNL nu exista nicio preocupare de natura ideologica. Institutele de profil practic nu functioneaza", a scris vicepresedintele PNL.

O.A.

Quarterly Report - Editia 4

Gabriela Firea știe cum va reveni în fotoliul de primar al Bucureștiului. Pe ce se bazează
Gabriela Firea știe cum va reveni în fotoliul de primar al Bucureștiului. Pe ce se bazează
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit miercuri, 22 mai, despre lupta care devine din ce în ce mai strânsă. Mai sunt două săptămâni până la alegerile locale, iar...
Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 6. O fostă campioană suspendată pentru dopaj și un viceprimar suspectat de corupție
Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 6. O fostă campioană suspendată pentru dopaj și un viceprimar suspectat de corupție
Partidele și alianțele electorale au avut timp până marți, 30 aprilie, ora 23:59, să-și depună candidaturile pentru primării și consilii județene. Pentru Primăria Sectorului 6 al...
#Varujan Vosganian Crin Antonescu explicatii, #Vosganian Crin Antonescu probleme, #Vosganian Crin Antonescu referendum Basescu , #Crin Antonescu