Urmarirea penala a fostilor ministri Ariton si Vosganian, rediscutata de senatorii juristi

Luni, 09 Februarie 2015, ora 18:59
1703 citiri
Urmarirea penala a fostilor ministri Ariton si Vosganian, rediscutata de senatorii juristi
Fotomontaj Ziare.com

Comisia juridica a Senatului are termen pana marti sa rediscute solicitarile Minsterului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, fosti ministri ai Economiei, a anuntat, luni, presedintele comisiei, Catalin Boboc.

"Biroul Permanent a decis ca cele doua rapoarte depuse de Comisia juridica, rapoarte depuse cu respectarea tuturor procedurilor dupa care noi lucram, sa fie retrimise la comisie pentru ca domnii senatori au dorit sa depuna sau sa prezinte niste puncte de vedere in fata comisiei.

Biroul Permanent a decis sa retrimita la comisie, pana maine, pentru ca miercuri sa poata intra la plen", a declarat Boboc, intrebat daca senatorul Varujan Vosganian a depus o cerere prin care contesta raportul comisiei.

Fostii ministri Ariton si Vosganian, aviz favorabil pentru urmarirea penala de la senatorii juristi (Video)

Intrebat daca, in scrisoarea trimisa de Vosganian, acesta a aratat ca nu s-au respectat procedurile si ca nu a fost invitat la audieri, el a spus ca nu vrea sa comenteze ce spune un coleg senator.

"Comisia juridica, si acum si alta data, a respectat toate procedurile dupa care noi functionam, iar o buna parte dintre dvs. ati fost acolo, in fata salii in care se desfasura sedinta", a continuat senatorul PNL.

Intrebat daca Varujan Vosganian a fost invitat sa "plece", sau a dorit el acest lucru, Catalin Boboc a raspuns: "Nu ne putem permite sa invitam un coleg sa plece".

#urmarire penala Ariton Vosganian, #Ariton Vosganian rediscutare urmarire penala , #ministrul Economiei