Vulpescu: Nu mi s-a propus functia de ministru al Economiei

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 21:01
1176 citiri
Vulpescu: Nu mi s-a propus functia de ministru al Economiei

Remus Vulpescu, directorul de cabinet al ministrului Finantelor Publice, a precizat, luni, ca nu a primit o propunere de a prelua postul de ministru al Economiei si nu a avut vreo discutie in acest sens cu vreun decident politic, acuzand totodata "formularile de Oscar" ale fostului ministru Varujan Vosganian, in ce il priveste.

"Pentru oricine a luat in serios 'dezvaluirea', de pe blogul personal al domnului Varujan Vosganian, ca as fi ocupat biroul 'domniei sale' de ministru al Economiei, dezmint pe aceeasi cale: in scris, public, prin Internet. Nu am primit o propunere de a prelua portofoliul de ministru al Economiei si nu am avut vreo discutie in acest sens cu vreun decident politic", a sustinut Remul Vulpescu pe contul sau de Facebook.

Vulpescu, lui Vosganian: Varujan, calmeaza-te: nu am ocupat biroul 'tau' de ministru

Acesta a metionat ca ocupa functia si biroul sociat de director de cabinet al ministrului Finantelor Publice, astfel ca preocuparea sa o reprezinta "indeplinirea atributiilor aferente acestui post".

"Cred ca Ministerul Economiei, asa cum l-a lasat domnul Vosganian, nu are nevoie de literatura cu personaje si formulari de Oscar, ci de un profesionist curajos care sa isi asume decizii din cele mai dificile si nepopulare. Oricine va fi, ii urez succes!", a mai scris Remus Vulpescu pe contul sau de Facebook.

Vosganian anunta pe blog cine ii ia locul la Ministerul Economiei: The winner is... (Video)

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian a anuntat duminica cine ii va lua locul la sefia institutiei, nominalizandu-l in acest sens pe Remus Vulpescu.

"Vreti sa stiti cine a fost cel care a ocupat biroul meu, dupa ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria si am parasit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!! Daca recunoasteti personajul, comentariile va apartin...", a scris fostul ministru al Economiei pe blogul personal.

PNL va anunta marti propunerea pentru preluarea Ministerului Economiei

Vicepremierul Daniel Chitoiu, ministrul liberal al Finantelor, a afirmat luni ca persoanele propuse pentru functia de ministru al Economiei, portofoliu ramas vacant dupa demisia lui Varujan Vosganian si unde Chitoiu asigura interimatul, provin atat din zona tehnocratilor, cat si din PNL.

Biroul Politic National al PNL se reuneste marti in sedinta pentru a decide nominalizarea la conducerea Ministerului Economiei, portofoliu ramas vacant dupa ce Varujan Vosganian a demisionat.

Citește și:
Mamele care cresc mai mulți copii vor primi o indemnizație mai mare. Gabriela Firea: ”Reparăm o nedreptate care se face de ani de zile”
Mamele care cresc mai mulți copii vor primi o indemnizație mai mare. Gabriela Firea: ”Reparăm o nedreptate care se face de ani de zile”
Guvernul a aprobat marţi, 29 noiembrie, majorarea cu 50% a indemnizaţiei de creştere a copilului pentru mamele de gemeni, tripleţi sau multipleţi, a anunțat Ministrul Familiei, Gabriela...
Răsplata după pseudomunca de la Secția Specială. Adina Florea a ieșit la pensie prin decret semnat de Klaus Iohannis
Răsplata după pseudomunca de la Secția Specială. Adina Florea a ieșit la pensie prin decret semnat de Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi, 29 noiembrie, decretele de eliberare din funcţie a 36 de magistraţi, între care Adina Florea - inspector judiciar la Inspecţia Judiciară - şi de...