Vosganian: Daca USL nu ia 50%, cine ia restul ?

Luni, 01 Octombrie 2012, ora 20:12
2082 citiri
Vosganian: Daca USL nu ia 50%, cine ia restul ?
Foto: Ghimpele

Senatorul PNL Varujan Vosganian crede ca PP-DD detine "cheia" viitoarelor alegeri parlamentare, de procentul pe care il va obtine formatiunea lui Dan Diaconescu depinzand trecerea USL peste pragul de 50%.

"Vor aparea in perioada urmatoare multe sondaje de opinie. Cata vreme nu avem o autoritate care sa verifice corectitudinea sondajelor, ori sa analizeze abaterile de la un sondaj la altul, fiecare va spune ce-l taie capul. Cine plateste, primeste. Cheia acestor alegeri sta, de fapt, nu la USL ori la PCD, ci la PP-DD. Daca acest partid ia un scor in jur de 10%, USL ia, fara probleme, peste 50%. Nu stim, in acest moment, cum va evolua acest partid ciudat", comenteaza Varujan Vosganian pe blog.

Senatorul liberal remarca faptul ca PP-DD are structuri teritoriale "deosebit de firave" si multi nemultumiti din alte partide sau chiar interlopi isi negociaza acum functiile parlamentare.

"Nu stim, in acest moment, nici cum se va termina nazbatia asta cu privatizarea Oltchim. Pentru Dan Diaconescu riscurile sunt destul de mari", considera Vosganian, adaugand ca pentru patronul OTV "lucrurile pot sfarsi prost".

Pe de alta parte, ar fi pentru prima oara cand vreun partid infiintat dupa 1990 ar intra pe propriile forte in Parlament, depasind pragurile electorale, apreciaza senatorul PNL, care se intreaba retoric, daca USL nu ia 50%, cine ia restul?

C.B.

#Vosganian procent PPDD alegeri, #Vosganian USL prag alegeri , #PNL