Vosganian, despre noul PNL: Cand un om bolnav si unul sanatos stau alaturi, sanatosul se contamineaza (Video)

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 10:37
4060 citiri
Vosganian, despre noul PNL: Cand un om bolnav si unul sanatos stau alaturi, sanatosul se contamineaza (Video)
Foto: TVR

Fostul liberal Varujan Vosganian, care a demisionat din PNL dupa ce Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala in dosarul Romgaz, afirma ca a fost victima unui "carnagiu" orchestrat de fostii pedelisti, subliniind faptul ca el nu s-a distantat de vechii liberali, fiind inca membru al grupului parlamentar PNL.

"Eu i-as spune carnagiu. A fost un fel de linsaj mediatic, venit dintr-o anumita zona politica, pentru ca s-a incercat discreditarea mea sub toate formele - au aparut zvonuri legate de controale ale Curtii de Conturi, legate de ANI, am aflat ca am cumparat masini si nu le-am platit, am aflat ca sunt un impostor, ca am semnat carti pe care nu le-am scris.

Toata aceasta manie s-a stins incetul cu incetul dupa ce mi-am anuntat demisia din PNL. Si cu asta puteti intelege si cam din ce zona veneau toate aceste atacuri", a declarat Varujan Vosganian joi seara, intr-o emisiune la TVR.

Vosganian scapa de urmarirea penala, dupa ce a plans si s-a rugat in Senat: "O victorie a democratiei!" (Foto)

Cu ochi "umbrosi si melancolici", Vosganian ii avertizeaza pe procurori: Dosarul sa fie clasat intr-o luna!

Vosganian se apara: Dragi romani, dragi jurnalisti, stimata ANI, iata averea mea

Varujan Vosganian a tinut sa sublinieze ca exista o "deosebire" intre membrii noului PNL.

"Colegii mei din PNL n-au avut reactii negative la adresa mea. N-am gasit nici macar una singura. Nici conducerea partidului. Daca veti lua declaratiile colegilor din 'PNL pe stil vechi', nu veti gasi nicio declaratie impotriva mea, decat poate sporadice. In schimb, atacurile foarte dure au venit din partea noii fractiuni a PNL, venite din Partidul Democrat. Pentru ca cei din PD doreau cu orice pret eliminarea mea din PNL. (...)

Au rugat (sau au cerut, nu stiu cum fac dansii la ei, in fractiunea lor) mai multi parlamentari sa ceara demisia mea din partid, a aparut un val de opinie si pentru a-i menaja pe colegii mei din PNL am preferat sa fac acest act. Dar am scris clar in demisia mea ca eu demisionez din noul PNL, pentru ca un veteran nu poate fi dat afara din armata cu care a luptat", a afirmat Vosganian.

Gorghiu: I-am cerut demisia lui Vosganian. Daca nu, voi propune excluderea sa (Video)

Vosganian a demisionat din PNL

Senatorul a subliniat insa ca a ramas alaturi de PNL.

"Biroul meu parlamentar este la dispozitia PNL in continuare, eu nu mi-am dat demisia din grupul PNL din Senat, si relatiile mele cu colegii mei din 'PNL pe stil vechi' au ramas la fel de cordiale. (...) Eu nu mi-am dat demisia din grupul parlamentar. Am incercat pe cat posibil sa diminuez distantarea mea de PNL", a explicat el.

Intrebat daca la ora actuala este sau nu este in PNL, senatorul a evitat sa raspunda clar, apeland la nuante.

"Eu as prefera sa pun asta pe seama unei conjuncturi. Cand un om sanatos si un om bolnav stau alaturi, bolnavul nu se molipseste de la cel sanatos, sanatosul se contamineaza de la cel bolnav. Hai sa spunem ca in PNL acum exista mai multe fractiuni care risca sa se contamineze una pe alta si eu cred ca e bine sa nu te superi prea repede. Si atunci, eu nu m-am suparat pe colegii mei din PNL si pe cat posibil am incercat sa nu ma distantez prea tare.

Trebuie sa vedem si cum evolueaza PNL. Eu imi exprim speranta ca PNL sa nu semene cu PD-ul impotriva caruia luptasem acum 2-3 ani, ci sa pastreze registrul care l-a consacrat. (...)

Oricat m-a fortat presa sa fac declaratii impotriva PNL, eu am intrat ca Andrei Rubliov (canonizat in anul 1988 de catre Biserica Ortodoxa Rusa - n.red.) intr-o tacere, pana acum, tocmai ca sa nu fiu provocat.. Eu nu vreau sa slujesc adversarilor PNL dand declaratii impotriva PNL", a subliniat Vosganian.

Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
Cristian Vasilcoiu a anunţat că a fost informat vineri, 21 iunie, că reprezentanţii organizaţiei PSD Dolj i-au retras sprijinul politic şi urmează să fie înlocuit din funcţia de secretar...
AEP anunță organizarea unui nou tur de alegeri în două comune aflate în balotaj. Când va avea loc scrutinul
AEP anunță organizarea unui nou tur de alegeri în două comune aflate în balotaj. Când va avea loc scrutinul
AEP anunţă organizarea, duminică, 23 iunie, a unui nou tur de scrutin pentru funcţia de primar pentru candidaţii aflaţi în balotaj din comunele Cheţani, judeţul Mureş, şi Poşaga,...
#Vosganian demisie PNL, #Vosganian noul PNL, #Vosganian PD PNL , #PNL
  1. Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
  2. AEP anunță organizarea unui nou tur de alegeri în două comune aflate în balotaj. Când va avea loc scrutinul
  3. Diana Șoșoacă visează la președinție: ”Am nevoie să stau în Parlamentul European câteva luni” VIDEO
  4. Angajații care ar putea pierde, în medie, 1.700 de lei în urma legii pensiilor PSD-PNL. Calculele USR
  5. Ambasada SUA, mesaj laudativ după retragerea lui Iohannis din cursa pentru NATO: Un exemplu al angajamentului său de a asigura unitatea și consensul în cadrul Alianței
  6. O publicație germană critică ambițiile lui Klaus Iohannis: ”Este îndoielnic dacă ar fi la înălțimea unei funcții de top”
  7. Guvernul a aprobat ”salariu minim european”. Legea merge în regim de urgență la Parlament
  8. Soarta Alianței Dreapta Unită, pecetluită. Elena Lasconi: Oricum nu mai există. Nu mai putem defila cu Ludovic Orban
  9. Elena Lasconi surprinde cu un nou discurs: „În USR este loc atât pentru gay, cât și pentru hetero”
  10. Ciolacu a cerut pregătirea proiectului de hotărâre privind data prezidențialelor. Când vor avea loc