Vosganian e nedumerit: Pana la sase seara colegi in Guvern, dupa sase preopinenti?!

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 22:29
2006 citiri
Vosganian e nedumerit: Pana la sase seara colegi in Guvern, dupa sase preopinenti?!
Foto: Arhiva

Varujan Vosganian a recunoscut ca va fi "nostim" in campania electorala pentru europarlamentare faptul ca liberalii si social-democratii colegi in guvern se vor confrunta electoral dupa orele 18.

"Cum va arata Romania cu un Guvern in care de maine partidele componente intra in campania electorala, unul impotriva celuilalt?(...) Va fi destul o scanteie ca palalaia sa se aprinda. Cel mai nostim va fi, in campanie, cu noi, ministrii. Pana la sase dupa-amiaza vom fi colegi de Guvern, solidari unul cu celalalt. Ne ajutam unii pe altii, ca fratii, ne avizam actele legislative unii altora, participam cu sarg la comitetele interministeriale.

Dupa sase seara, cand mergem la televizor, lucrurile se schimba. Suntem preopinenti, fiecare trebuie sa convinga in dauna celuilalt. Ne vom privi cu cautaturi piezise, vom arunca unii in altii cu cuvinte ca, in filmele mute, cu farfuriile de frisca. Nu mai vorbim de mitingurile din provincie unde neinduplecarea fata de toate celelalte partide trebuie sa fie plina de elan, ca sa inaripeze activistii de partid", a comentat Varujan Vosganian pe blog.

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat la Congresul care a avut loc in acest weekend ca PSD va merge singur in campania electorala pentru alegerile europarlamentare si le-a cerut colegilor de partid sa intre imediat in campanie.

Presedintele PNL Crin Antonescu s-a aratat surprins de anuntul facut de co-presedintele USL.

Antonescu il contreaza pe Ponta: Nu cred ca o campanie electorala de un an este binevenita

"Cred ca era de preferat ca avem o decizie in interiorul USL, ar fi fost de preferat in locul anuntului unilateral, dar este o decizie de forma, nu de fond. Avem o diferenta de opinie in legatura cu un aspect al acestui anunt: nu suntem de acord ca, de astazi sa inceapa campania electorala pentru europarlamentare. Nu cred ca o campanie electorala de un an pentru alegerile europrlamentare este binevenita", a declarat Crin Antonescu.

C.B.

#Vosganian alegeri europarlamentare, #PSD PNL separat europarlamentare , #PNL
Comentarii
S
Stan
rank 1
Aoleo guzganiene, ce mai frati sunteti in guvernul haitei uslinoase,