Vosganian: Nu exista castigator sau perdant daca se rupe USL, pierdem impreuna

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 19:09
1642 citiri
Vosganian: Nu exista castigator sau perdant daca se rupe USL, pierdem impreuna

Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, a declarat, sambata, la Suceava, in cadrul Conferintei de alegeri a PNL Suceava, ca USL va trebui sa continue impreuna la guvernare pentru ca nu va exista un castigator din ruperea USL, ambii parteneri avand de pierdut.

Vorbind in fata a aproape o mie de delegati la Conferinta judeteana de alegeri a PNL Suceava, Varujan Vosganian a spus ca alegerile au fost castigate de USL, si nu de PNL sau PSD.

"Am castigat impreuna, trebuie sa guvernam impreuna. Oricum s-ar rupe USL si oricine ar ramane sa guverneze, am pierde amandoi. Nu exista castigator si perdant daca se rupe USL. Pierdem impreuna, sa fie foarte clar", a spus liderul liberal.

Senator PC: USL e muribund, se tine in 3 ate. Se negociaza cu grupuri intregi

El a aratat ca USL trebuie sa dea un mesaj de respect pentru poporul roman si atat cat PSD si PNL au candidat impreuna, au facut o alianta politica si au promis sa guverneze impreuna, va trebui sa se tina de promisiune.

"Romania capata incredere: ati vazut ca ne imprumutam cu o dobanda mai mica decat vreodata in istoria romanilor, riscul de tara va fi scazut si Romania va avea un coeficient de atractie pentru investitiile straine mai mare. A guverna o tara e o responsabilitate mai mare decat poate oricare dintre partide, astazi, singur sa o faca", a spus Vosganian.

El a comparat USL cu motorul unei masini care merge cu patru bujii: doua la PNL si doua la PSD care trebuie puse laolalta ca masina sa mearga inainte.

"De aceea, cred eu, ca trebuie sa nu se lasam orbiti de copaci si sa vedem padurea, trebuie sa vedem care este responsabilitatea noastra si sa guvernam impreuna", a spus liderul PNL.

Ponta, dupa atacul lui Antonescu: E liniste in USL? Da!

Varujan Vosganian a subliniat ca PNL nu rivalizeaza cu PSD, ci cu partide care se afla in zona politica de dreapta, iar PNL trebuie sa-si intareasca mesajul de dreapta.

"Ideea ca daca noi ne contrazicem acum unii vor castiga mai mult in dauna altora la europene nu cred ca este un argument. Noi avem drumul nostru politic si avem adversarii nostri politici care, culmea, sunt pe partea noastra politica sau incearca sa intre pe partea noastra politica.

De aceea noi trebuie sa ne consolidam imaginea de dreapta, trebuie sa intarim amprenta de dreapta a guvernarii, sa luam masurile asa cum am preconizat, de reducere a impozitelor, de crestere a locurilor de munca, de respect pentru mediul de afaceri, de respect pentru cei care platesc impozite si utilizarea impozitelor pentru cei care, din diverse motive, obiective, pot mai putin si au nevoie de mai mult din partea societatii", a conchis Varujan Vosganian.

La alegerile pentru functia de presedinte al PNL Suceava candideaza actualul presedinte, deputatul Alexandru Baisanu si primarul orasului Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Varujan Vosganian pierdere USL, #Vosganian rupere USL, #Vosganian scandal USL, #Victor Ponta scandal USL, #Crin Antonescu scandal USL , #PNL