Vosganian: Nu pot trai doar din salariul de politician, inclusiv din cauza ANI si a opiniei publice

Vineri, 08 Februarie 2013, ora 17:38
3546 citiri
Vosganian: Nu pot trai doar din salariul de politician, inclusiv din cauza ANI si a opiniei publice
Foto:rtv.met

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat vineri ca vrea sa fie primul manager privat din Executiv, pentru ca in politica este din ce in ce mai greu sa se poata trai doar din salariu, inclusiv din cauza "agentiilor de integritate" si a "rigorilor opiniei publice".

"Eu am vorbit cu domnul Ponta si i-am spus 'domnule prim-ministru eu vreau sa fiu manager privat in Guvern. Adica, daca eu aduc bani, sa-mi dati voie sa ca din banii acestia sa dau o parte oamenilor care i-au produs'", a declarat Vosganian intr-o conferinta.

Ministrul a adaugat ca nu poate trai doar din salariul de politician, inclusiv din cauza cerintelor Agentiei Nationale de Integritate si a pretentiilor pe care opinia publica le are de la politicieni.

"Sunt in politica de 23 de ani. Nu am facut numai politica, nu as fi putut trai numai din salariul de politician. Este din ce in ce mai greu, pe legislatia romaneasca si agentiile de integritate si toate rigorile opiniei publice, sa mai traiesti si din altceva decat din politica, pentru ca intri in tot felul de incompatibilitati, ceea ce pe viitor va trebui sa ne gandim", a mai spus Vosganian.

#Vosganian salariu ANI integritate, #Vosganian salariu politician , #PNL