Vosganian: PNL sa ii ceara scuze lui Mircea Diaconu si sa nu-l jigneasca pe Tariceanu

Luni, 26 Mai 2014, ora 14:53
5269 citiri
Vosganian: PNL sa ii ceara scuze lui Mircea Diaconu si sa nu-l jigneasca pe Tariceanu
Foto: Arhiva

Varujan Vosganian ii solicita lui Crin Antonescu sa ii ceara scuze lui Mircea Diaconu pentru ca a provocat demisia lui din partid si isi exprima "speranta" ca nu il va "jigni" nimeni pe Calin Popescu Tariceanu refuzandu-i intoarcerea in PNL.

Intr-o postare pe blog, Varujan Vosganian subliniaza "diferenta uriasa" intre scorul obtinut de PNL la alegerile parlamentare si locale, cand a candidat alaturi de PSD, si cel obtinut duminica la europarlamentare.

"Rezultatele alegerilor europene arata clar ca membrii PNL nu au inteles motivele iesirii de la guvernare si nu au fost implicati in respectiva decizie. A socoti (doar) pe Crin Antonescu vinovat de ceea ce s-a intamplat e o solutie la fel de lipsita de curaj ca si atitudinea docila de pana acum fata de deciziile sale", afirma Varujan Vosganian.

Totodata, acesta spune ca aceia "care au provocat demisia lui Mircea Diaconu din PNL trebuie sa-si asume aceasta eroare. PNL trebuie sa ceara scuze lui Mircea Diaconu si sa-l felicite public pentru reusita", dar si ca "sper ca nu-l va mai jigni nimeni pe Calin Tariceanu si nu-i va refuza reintegrarea in PNL".

Tariceanu, atac la Antonescu: Pare lovit de autism

Dupa ce a fost scos de pe lista de Crin Antonescu din cauza deciziei Inaltei Curti care a stabilit ca s-a aflat in incompatibilitate, Mircea Diaconu a candidat independent si a reusit sa treaca pragul electoral incurajat de PSD.

C.B.

#Vosganian scuze Mircea Diaconu, #Vosganian Tariceanu reprimit PNL , #PNL