Vosganian: Prezenta mea in viitorul Guvern este 100% sigura

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 10:28
2489 citiri
Vosganian: Prezenta mea in viitorul Guvern este 100% sigura

Varujan Vosganian afirma pe blog ca a avut "un schimb de mesaje" cu Crin Antonescu in urma declaratiei liderului PNL potrivit careia "intr-o proportie de 99%" va face parte din viitorul guvern, precizand ca aceasta din urma discutie a adaugat "acel 1%" care lipsea pentru un scor perfect.

"In ziua de vineri, 23 noiembrie 2012, in timpul unei intruniri publice ce a avut loc in Aula Bibliotecii Universitare din Iasi, Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca prezenta mea in viitorul Guvern, la propunerea sa, este previzibila intr-o proportie de 99%. Intrebat de jurnalisti de ce nu 100%, raspunsul domniei sale, dat fiind ca nu ma gaseam la Iasi in momentele acelea, a fost << Inca n-am apucat sa-l intreb >>", a scris, duminica, vicepresedintele PNL pe blogul personal.

In acest context, liberalul a afirmat ca a avut loc "un schimb de mesaje" intre el si Crin Antonescu, ceea ce a adaugat "acel 1%" care lipsea pentru un procent de 100% in privinta prezentei sale in viitorul guvern USL.

"In legatura cu speculatiile aparute in presa privind acest procent - care, altminteri are aspiratia sa catre perfectiune, precum cubul ciobit din poemul lui Nichita Stanescu - precizez ca, scurt timp dupa aceea, intre mine si Crin Antonescu a avut loc un schimb de mesaje prin care i-am multumit pentru cuvintele spuse la adresa mea, ceea ce a adaugat acel 1% care lipsea", a mai spus Vosganian.

#Varujan Vosganian ministru Antonescu, #Vosganian ministru guvern USL , #PNL