Dragomir il apara pe Avram: A fost arestat la comanda politica

Luni, 26 Septembrie 2011, ora 18:37
2343 citiri
Dragomir il apara pe Avram: A fost arestat la comanda politica

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, sustine ca povestea arestarii lui Vasile Avram este cusuta cu ata alba si ca ancheta a fost comandata pe linie politica.

"Din meciurile pe care le-am analizat noi, Targu Mures nu prea a avut de castigat. Mi se pare ca chestia e politica, si nu ce se spune in ancheta asta, ca ar fi luat mita.

De ce nu i-a dat lui Avram o suma rotunda si ia dat 19.000 de euro, de unde stia pilotul cati bani a luat Avram, i-a numarat el banii?! Daca as sti ceva, stiti ca as spune, eu am gura mare si spun eu oricum. Mi se pare ca e ceva necurat la mijloc.

Echipa e a primariei, e ceva acolo... Faptul ca proprietarii echipei din Targu Mures nu dau nici un comunicat ma cam pune pe ganduri, inseamna ca e ceva la mijloc. Asa e la noi in tara, aia nevinovati sunt condamnati si aia care fac falsuri in acte nu patesc nimic.", a declarat Dragomir la Sport.ro.

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile in cel mai nou scandal de coruptie din Liga 1. Seful arbitrilor este acuzat ca a luat spaga 19.000 de euro pentru a avantaja formatia FCM Targu Mures.

C.F.

#Dumitru Dragomir, #Vasile Avram arestat, #Avram coruptie arbitri, #Avram retinut DNA , #retinut