FRF si LPF incearca sa-l scoata din puscarie pe Vasile Avram

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 14:05
2133 citiri
FRF si LPF incearca sa-l scoata din puscarie pe Vasile Avram

Toate organismele de conducere ale fotbalului romanesc au facut front comun in incercarea de a-l scapa pe Vasile Avram de puscarie.

Federatia Romana de Fotbal, Liga Profesionista de Fobal, Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti si Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori au depus la dosar caracterizari favorabile ale lui Vasile Avram, avand ca scop indeuplecarea judecarilor, informeaza editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Procesul lui Vasile Avram va incepe miercuri, 9 noiembrie, la Curtea de Apel Bucuresti.

Iata cum l-au caracterizat conducatorii fotbalului pe Avram:

Federatia Romana de Fotbal: "Cu toate ca nu ne putem pronunta cu privire la activitatea zilnica desfasurata la sediul CCA, consideram ca domnul Vasile Avram a fost una dintre persoanele care prin adaptarea si integrarea sa rapida din punct de vedere profesional la cerintele unei activitati de manager, astfel cum se solicita in cazul unui presedinte al unei comisii precum cea a arbitrilor, a fost capabil de unul singur beneficiind de autonomie si independenta in relatiile cu FRF sa gestioneze problemele legate de arbitraj.

Disciplinat, corect, a respectat fisa postului si obligatiile de serviciu remarcindu-se in activitatea sa ca o persoana cu gindire matura, cu dorinta constanta de autodepasire, creativ, cu o abilitate deosebita de a gasi solutii la problemele tehnice, dar si cu o foarte buna capacitate de relationare interumana."

Liga Profesionista de Fotbal: Avram e unul dintre oamenii importanti ai fotbalului romanesc prin adaptarea si integrarea sa rapida atat din punct de vedere social cat si profesional, aducand un aport important in cadrul FRF, UEFA, FIFA. Remarcat ca o persoana cu gandire matura, cu dorinta constanta de autodepasire, creativ, cu abilitate deosebita de a gasi solutii la probleme tehnice, dar si cu o foarte buna capacitate de relationare interumana, a fost promovat pe pozitia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor."

Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti: "Imagine cladita printr-o cariera de exceptie de peste 30 de ani in arbitraj, urcand treptele consacrarii prin truda, merituos pentru a atinge chiar virful performantei in lumea cavalerilor fluierului."

AFAN: "AFAN intentiona sa-l coopteze in proiectul << E-learning pentru parteneri sociali >> in calitate de expert stiintific. Vasile Avram urma sa efectueze un stagiu de patru luni ca formator e-learning si sa intocmeasca la final un curs de arbitraj in format digital."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vasile Avram, #Mircea Sandu, #Dumitru Dragomir, #mita in arbitraj , #stiri Vasile Avram