Ziare.com

FRF si LPF incearca sa-l scoata din puscarie pe Vasile Avram

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 14:05

   

FRF si LPF incearca sa-l scoata din puscarie pe Vasile Avram
Toate organismele de conducere ale fotbalului romanesc au facut front comun in incercarea de a-l scapa pe Vasile Avram de puscarie.

Federatia Romana de Fotbal, Liga Profesionista de Fobal, Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti si Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori au depus la dosar caracterizari favorabile ale lui Vasile Avram, avand ca scop indeuplecarea judecarilor, informeaza editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Procesul lui Vasile Avram va incepe miercuri, 9 noiembrie, la Curtea de Apel Bucuresti.

Iata cum l-au caracterizat conducatorii fotbalului pe Avram:

Federatia Romana de Fotbal: "Cu toate ca nu ne putem pronunta cu privire la activitatea zilnica desfasurata la sediul CCA, consideram ca domnul Vasile Avram a fost una dintre persoanele care prin adaptarea si integrarea sa rapida din punct de vedere profesional la cerintele unei activitati de manager, astfel cum se solicita in cazul unui presedinte al unei comisii precum cea a arbitrilor, a fost capabil de unul singur beneficiind de autonomie si independenta in relatiile cu FRF sa gestioneze problemele legate de arbitraj.

Disciplinat, corect, a respectat fisa postului si obligatiile de serviciu remarcindu-se in activitatea sa ca o persoana cu gindire matura, cu dorinta constanta de autodepasire, creativ, cu o abilitate deosebita de a gasi solutii la problemele tehnice, dar si cu o foarte buna capacitate de relationare interumana."

Liga Profesionista de Fotbal: Avram e unul dintre oamenii importanti ai fotbalului romanesc prin adaptarea si integrarea sa rapida atat din punct de vedere social cat si profesional, aducand un aport important in cadrul FRF, UEFA, FIFA. Remarcat ca o persoana cu gandire matura, cu dorinta constanta de autodepasire, creativ, cu abilitate deosebita de a gasi solutii la probleme tehnice, dar si cu o foarte buna capacitate de relationare interumana, a fost promovat pe pozitia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor."

Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti: "Imagine cladita printr-o cariera de exceptie de peste 30 de ani in arbitraj, urcand treptele consacrarii prin truda, merituos pentru a atinge chiar virful performantei in lumea cavalerilor fluierului."

AFAN: "AFAN intentiona sa-l coopteze in proiectul << E-learning pentru parteneri sociali >> in calitate de expert stiintific. Vasile Avram urma sa efectueze un stagiu de patru luni ca formator e-learning si sa intocmeasca la final un curs de arbitraj in format digital."

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1770 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

***

- dragut !

 

Groaznic de dragut !

..asta ca sa vedem si noi cu-i ii tremura pantalonii daca Avram se satura si-ncepe sa povesteasca cum e cu "Praslea,porcul si merele de aur".
Ce ma mira foarte tare...cine-s astia ...AFAN ? Or fi niste desculti afiliati stil "capusa" la FRF,ptr ciuguleala de ceva...cu retur catre cineva ????
Am mai spus-o! Tare-mi este ca musiu Avram va manca sarmalele de Craciun....acasa ! (scarbos de dragut !)
Un weekend placut si dupa dorinte....tuturor !

Am mai multe soluții de scos...

1. Se spanzură și iese
2. E sinucis și iese
3. Se dă cu soluție de scos petele pană revine copil
4. Se culcă, doarme și se visează scos.
5. Vin langă și Corleone, și nașu Săndel, și finu Borcea, și incă treizeci-patruzeci de persoane și atunci impreună cu gașca poate zice că s-a scos.

6. Pușcărie plăcută

 

federatia de footbols di vanju mare

cerem imperios eliberarea infractorului

 

catalin voicu@usl

doar catalin voicu si reteaua costiniu-ilici-barsan il mai pot scoate pe fiul securistului usl , avram, din puscarie.aia de la frf si liga se lupta sa arate ca fac ceva ptr avram ..sa nu inceapa omu sa i toarne din parnaie.apropo..hrebenciuc mai e "in umbra" la steaua?

 

Hai, ca-i buna!

Se scandeaza: Avram( Ceausescu ) frf !!!, Avram( Ceausescu ) frf !!! Avram( Ceausescu ) frf !!! Urmeaza aplauze puternice! Dupa care urmeaza o eliberare pentru buna purtare sa faca loc in celula Nasului si Militianului!!!!!

 

@gorun_constantin

- le e frica sa nu "macane" !


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor