Ziare.com

Rivalul lui Gica Popescu arunca in aer alegerile FRF

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 18:41

   

Rivalul lui Gica Popescu arunca in aer alegerile FRF
Principalul contradandidat al lui Gica Popescu la alegerile FRF, Vasile Avram, este gata sa arunce in aer scrutinul din data de 5 martie.

Fostul sef al arbitrajului din Romania a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia a acuzat implicarea lui Mircea Sandu si a altor oficiali ai FRF in campania electorala.

"Vreau sa ma asigur ca nimeni nu va transforma alegerile intr-o mascarada. Voi depunde o sesizare la FRF iar daca nu se vor lua masuri imi voi continua demersurile si voi sesiza organismele internationale. Sa nu uitam ca FRF nu este stat in star iar FIFA si UEFA au anulat si alegerile din Maroc pentru ca rezultatul a fost influentat politic", a spus Avram.

Acesta este nemultumit de faptul ca oameni aflati in momentul de fata in conducerea Federatiei au fost anuntati ca parte a echipei lui Gica Popescu.

Avram mai acuza ca se folosesc personalul si logistica FRF pentru a-i face campanie electorala lui Gica Popescu.

Alegerile pentru postul de presedinte al FRF sunt programate in data de 5 martie.

Pana acum, si-au anuntat candidaturile Gica Popescu, el fiind sprijinit de Mircea Sandu, Vasile Avram, Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal si fostul fotbalist Marcel Puscas.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2628 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor