De la cititori: Elevul Gigel despre demisia ministrului Blaga

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 16:52
1880 citiri
De la cititori: Elevul Gigel despre demisia ministrului Blaga
Foto: ClipProject.info

Chiar de la usa, fara s-apuce sa mai puna catalogul pe catedra si sa-si traga sufletul dupa atata stat de vorba pe coridor cu alta colega de cancelarie, profesora ii spune lui Gigel sa-i vorbeasca despre demisia ministrului de Interne.

"Pai, bunica spune ca-n ziua de luni nici iarba nu creste, nici pensia nu vine, dar dimineata, la cateva minute dupa ce a deschis televizorul, am auzit-o spunand ca incepe o alta saptamana a nebunilor si cred ca a avut dreptate.

Eu despre ministri am auzit prima data asa, ca sa tin minte cuvantul si ca-i om mare, la nunta pe care vecinu' Tilica i-a facut-o la baiatul lui c-am stat si eu pe acolo, toata noaptea ca sa vina tortul miresii, pentru ca nu puteam eu sa pierd asa o ocazie de a manca o bucata dulce pe vreme de criza.

Si, la un moment dat, vecinu' Tilica a rugat orchestra sa-i cante 'M-a facut mama oltean'! Dar n-a mai apucat sa-i cante ca de la masa de alaturi, socrul mic i-a strigat printre dinti: 'Da' ce-ai fi vrut, ba, sa te faca ministru?' Si vecinului Tilica i s-au dus si cheful si amintirile din pruncie.

Si de-atunci stiu ca ministrul nu se naste, se face asa cam cum dom' director l-a facut sef de clasa pe colegul Sache. Dupa care i-a spus sa-si asume responsabilitatile.

Am tot cautat noi pe Internet si-n dictionare sa vedem ce-s alea responsabilitati si in ce fel sa si le asume dar pana sa ne dumirim si sa le gasim, in clasa s-a produs dezastru.

Baietii au jucat fotbal printre banci si-au spart vreo doua geamuri, catedra a fost dezmembrata dupa ce am primit notele la teza de mate si doamna de muzica s-a dus de pamant cu tot cu scaun ca n-a stiut ca-i descleiat. Dar noi am stiut.

Si dupa ultima noastra isprava, a venit dom' director in clasa si s-a rastit la colegul Sache si i-a spus ca-i mamaliga si ca nu-i bun de sef si, ca sa-i demonstreze ca are dreptate, i-a dat dom' director colegului Sache un sut in fund de l-a scos din clasa cu usa cu tot si-acuma si usa-i paradita.

Si asa a scapat colegul Sache de responsabilitati fara ca macar sa afle ce-s alea.

Eu cred ca l-a fel a patit si ministrul care azi si-a dat demisia numai ca televiziunile au sarit peste amanunte, de fapt peste ce a fost mai amuzant, si n-au mai dat si secventele cu sutul."

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#demisie Vasile Blaga , #demisie