Vasile Blaga: Aurelian Soric nu are ce cauta in politie (Video)

Vineri, 19 Noiembrie 2010, ora 23:55
3398 citiri
Vasile Blaga: Aurelian Soric nu are ce cauta in politie (Video)

Vasile Blaga, fost ministru de Interne, a comentat vineri la Satu Mare scandalul din Neamt si a spus ca seful IPJ Neamt, Aurelian Soric, nu are ce cauta in politie.

Blaga sustine ca demisia lui Soric, care l-a aparat in fata presei pe interlopul Gheorghita Mararu, ucis intr-o reglare de conturi saptamana trecuta, ar fi "un gest de onoare", informeaza Realitatea TV.

"Eu cred ca un gest de onoare ar trebui sa faca inspectorul de la Neamt, un politist care afirma ca nu e un interlop cel care da bani cu camata, nu are ce cauta in politie", a declarat Vasile Blaga.

Seful Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt, Aurelian Soric, i-a luat apararea lui Gheorghe Mararu, dupa ce presa a scris ca cei doi erau vecini.

"Mararu, de ce este atat de interlop? Ca dadea bani si lua camata? Sunt procurori care dau bani... Nu am nicio legatura cu familia Mararu. Gheorghe Mararu, Dumnezeu sa-l ierte, locuia in vecinatatea mea. Era o familie normala, avea doua fete superbe, imi pare rau pentru cele intamplate", a declarat Aurelian Soric.

Averea sefului IPJ Neamt, Aurelian Soric, verificata de ANI

Protest la IPJ Neamt: 78 de sefi de post ameninta cu demisia, solidari cu Soric

Zeci de sefi de post din judetul Neamt si-au declarat sustinerea pentru seful IPJ Neamt, dupa ce secretarul de stat in MAI Dan Fatuloiu a anuntat ca il va demite pe Soric.

#Vasile Blaga, #Blaga Soric politie, #Blaga demisie Soric, #Blaga Aurelian Soric , #demisie