Blaga: Presedintele nu e in campanie, are dreptul sa se pronunte asupra problemelor tarii

Luni, 05 Noiembrie 2012, ora 20:05
2234 citiri
Blaga: Presedintele nu e in campanie, are dreptul sa se pronunte asupra problemelor tarii

Liderii PDL Vasile Blaga si Emil Boc au declarat, luni, ca Traian Basescu are dreptul sa se pronunte asupra problemelor tarii, sustinand astfel ca mai mult ca sigur si de acum incolo presedintele Romaniei va spune adevarul, asa cum a facut-o "intotdeauna".

Fiind intrebat ce parere are de mesajul video transmis de Traian Basescu pe Facebook, Vasile Blaga a spus ca acesta este un drept al presedintelui.

"Presedintele Romaniei - a decis si CCR si a scris negru pe alb in hotarare - are dreptul sa se pronunte asupra problemelor tarii. Mai departe, noi suntem in campanie, domnia sa nu este in campanie cu noi", a sustinut presedintele PDL.

La randul sau Emil Boc a precizat ca mai mult ca sigur Basescu va spune adevarul, "asa cum a facut-o intotdeauna".

"Eu doar pot sa spun ca presedintele, din cate il stiu, si din cate il cunosc, va spune adevarul asa cum a facut-o intotdeauna. Probabil si de aceasta data nu va face altceva decat sa spuna adevarul despre Romania. Sa spuna adevarul despre Romania, atat cred ca este necesar", a declarat Emil Boc.

Traian Basescu le-a multumit intr-un filmulet postat pe Facebook celor care i-au adresat felicitari de ziua lui si si-a asigurat sustinatorii ca "ramane acelasi presedinte chiar daca in ultimul timp a tacut putin".

Basescu, mesaj pentru romani, dupa ziua sa

"M-a impresionat in mod deosebit numarul celor care m-au felicitat pe Facebook - 185.000, din care 12.000 de like-uri si 4000 de mesaje. In afara acestora, au fost foarte multi care au simtit nevoia sa-mi adreseze mesaje de felicitare direct acasa.

Le multumesc tuturor. Anul acesta parca au fost mai multi ca oricand si ii asigur ca raman acelasi presedinte. Chiar daca in ultimul timp am tacut putin, nu inseamna ca am inceput sa gandesc altfel despre tara mea. Si acest lucru il veti vedea curand", a declarat el pe contul de Facebook "Alaturi de Presedintele Nostru".

Recent, jurnalistul Ion Cristoiu, cunoscut drept un apropiat al Palatului Cotroceni, a afirmat pe B1TV ca Traian Basescu va reaparea in scena publica la implinirea a sase luni de guvernare USL, prilej cu care va face un bilant dur la adresa Cabinetului. Pe 7 noiembrie se implinesc sase luni de guvernare Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Boc Blaga mesaj Facebook Basescu, #Boc Blaga mesaj Basescu, #lideri PDL mesaj Basescu , #Emil Boc