Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Blaga: Nu inteleg de ce judecatorul care l-a eliberat pe "Ghenosu" este in puscarie

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 09:24
3603 citiri

Vasile Blaga, ministrul Internelor, se arata contrariat de faptul ca judecatorul care a luat mita pentru ca l-a eliberat pe "foarte cunoscutul Ghenosu" se afla in puscarie, iar acesta este liber.

"Fara a acuza pe nimeni, eu nu inteleg un lucru. Pana la urma, DNA si politia si-au facut datoria si judecatorul care l-a eliberat pe deja foarte cunoscutul Ghenosu sigur a luat mita si suporta consecintele, dar observ un lucru, ca judecatorul este in puscarie si Ghenosu e liber, si nu stiu daca lucruile astea sunt foarte, foarte in regula", a spus Vasile Blaga, inainte de sedinta BPN al PD-L, informeaza Gandul.

Interlopul de la Targoviste care a bagat un politist in coma a fost prins

Daniel Uta, un presupus interlop din Targoviste care ar face parte din gruparea "Ghenosu", a fost arestat preventiv de Tribunalul Dambovita, luni dupa-amiaza, pentru 29 de zile, sub acuzatia de tentativa la omor calificat, dupa ce in noaptea de sambata spre duminica l-a lovit cu o sticla in cap pe politistul Codrut Oprea, de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita.

Uta consumase substante etnobotanice in momentul in care a fost adus, duminica, de politisti, la Spitalul Floreasca, dupa ce i s-a facut rau.

Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, care a declarat luni ca Uta a fost adus duminica seara de politistii care il escortau catre Parchetul Dambovita, pentru a fi audiat, deoarece a afirmat ca se simte rau.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Blaga agresor politist, #Blaga Ministru Interne , #ministru Interne