Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Ginerele lui Blaga a renuntat la contractul cu statul

Joi, 10 Iunie 2010, ora 19:06
1984 citiri
Ginerele lui Blaga a renuntat la contractul cu statul
Foto: Arhiva

Ginerele ministrului de Interne Vasile Blaga, Andrei Rudeanu, a renuntat la contractul de prestari servicii de paza, protectie si securitate incheiat de firma sa cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

"Miercuri, 9 iunie 2010, conducerea Axis Corporate Security SRL Deva a depus la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara notificarea de renuntare la contract", se arata intr-un comunicat de presa.

Conform sursei citate, contractul a expirat, dar firma ginerelui lui Vasile Blaga va continua sa asigure paza obiectivelor care au facut obiectul contractului pana la gasirea de catre CNADR a a unui alt partener, dar nu mai mult de 15 zile calendaristice.

"Va mai precizam ca intre Axis Corporate Security si Compania Nationala a Huilei nu este in vigoare nici un contract de prestari servicii de paza, protectie si securitate", se mai arata in comunicatul remis presei de Andrei Rudeanu.

Rezilierea acestui contract vine la cateva zile dupa ce europarlamentarul PD-L Monica Macovei a declarat ca Vasile Blaga ar trebui sa plece de la conducerea Ministerului de Interne din cauza afacerilor cu statul ale ginerelui sau si dupa ce Elena Udrea a propus conducerii PD-L ca membrii Executivului si cei aflati in fruntea statului sa aleaga intre afaceri si mentinerea in functie.

Monica Macovei isi ataca din nou colegii: Emil Boc este primul vinovat

In replica la cele spuse de Monica Macovei, Vasile Blaga a declarat : "N-am luat si n-o sa iau lectii de morala de la doamna Macovei, din motive pe care nu le discut aici. Acelea nu sunt contracte ilegale. Eu nu pot interzice nimanui, nici macar ginerelui meu, sa lucreze in zona privata", a declarat ministrul de Interne.

Blaga: Nu o sa iau lectii de morala de la Monica Macovei (Video)

Blaga a admis insa ca lui personal i-au facut "mult rau" contractele respective. Ministrul a spus ca este vorba de un singur contract semnat, iar un al doilea este in procedura de contestare. Primul contract va fi "incheiat pe cale amiabila in trei zile", a anuntat atunci Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Vasile Blaga ginere, #firme ginere Blaga, #Macovei Blaga , #ministru Interne