Ziare.com

Blaga ar putea candida la sefia PD-L

Joi, 03 Februarie 2011, ora 08:46

   

Blaga ar putea candida la sefia PD-L
Fostul ministru de Interne Vasile Blaga isi pregateste terenul pentru candidatura la sefia PD-L.

Blaga ar urma sa anunte daca va candida dupa Colegiul Director programat pe 19 februarie, fostul ministru fiind, in acest moment, hotarat sa participe la cursa pentru functia cea mai inalta din partid, potrivit unor surse citate de Gandul.

"Totul se joaca acum in PD-L si se joaca dur. Daca Blaga va candida, va candida nu impotriva lui Boc, ci a lui Basescu", a descris situatia un vicepresedinte din PD-L.

Aceeasi sursa a spus ca supararea mare a lui Vasile Blaga nu este pe Traian Basescu, ci pe premierul Emil Boc.

Blaga s-ar fi enervat pentru ca, atunci cand premierul l-a imitat pe presedinte si a renuntat la escorta politiei, nu l-a instiintat si pe el, in calitate de ministru de Interne.

Blaga ar fi spus atunci ca de la Traian Basescu se astepta la o astfel de atitudine, date fiind animozitatile vechi dintre ei, dar de la Boc, nu. Fostul ministru a interpretat atunci gestul premierului ca un semnal de despartire si ca o manifestare publica a neincredere.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1987 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Decit o viata in genunchi, mai bine murim in lupta dreapta 1

Ce face o putere incompetentă, opacă la doleantele cetătenilor de ambe sexe si de varii virste, cind este atit de lipsită de imaginatie politică incit nu poate găsi nici cea mai firavă solutie de relansare economică si de reabilitare, cit de modestă, a puterii de cumpărare si, pe cale de consecintă, a nivelului de trai? Ce să facă? Se sparie! Se sparie, mai intii, de huiduielile binemeritate de la Iasi, Focsani si din alte locuri pe care le primeste cu prilejul aniversării de 24 Ianuarie. Aruncă apoi ochii pe ecranele televiziunilor la evenimentele din Tunisia, la cele in curs de desfăsurare in Egipt si la cele care parcă se pregătesc in alte locuri din Orient si Nordul Africii si se mai sparie odată. Si, dacă tot se sparie, recurge, vorba clasicului, la un "leac contra fricii", incercind să transfere frica spre proprii săi cetăteni. Bagă niste zeci de milioane de euro in imbogătirea si modernizarea echipamentelor de interventie ale organelor de represiune. Si, astfel, brava noastră Jandarmerie va primi de la negustorii mortii căsti din metale indestructibile, scuturi aidoma, dar si grenade lacrimogene si fumigene, pusti de asalt, pistoale si nu mai stiu cite milioane de cartuse, ca să nu stea degeaba la nevoie. Iaca, n-am retinut dacă gloantele sint de cauciuc sau din alea adevărate, cu cap vidia, ca in decembrie 1989. Lumea se tot intreabă unde *** de duc banii de la FMI, Banca Mondială si Uniunea Europeană. Iată, o parte, deocamdată una mică, merge spre crestere puterii de "autoapărare" fată de popor a acestei puteri nu doar incompetente, dar cum se vede, si complet iresponsabile. Nu stiu ce vor fi avut guvernantii ăstia in cap, dar in acest moment, stirea cu pricina a sunat, vorba lui Petre Roman din 22 spre 23 decembrie 1989, exact "ca dracu". S-a incercat manipularea publicului cu strecurarea ideii că acest arsenal este menit folosirii in exterior, in misiunile de mentinere a păcii ale Jandarmeriei romane. Fals! La cite asemenea misiuni participă, in această perioadă, fortele noastre de ordine? Sau a fost achizitionat necesarul pentru următoarea sută, dacă nu mie de ani? Pe vreme de criză? Atunci, cit a fost naibii comisionul? Felicitări, Luminătia Voastră, Domnule Presedinte Traian Băsescu. Ati reusit să răsturnati impecabil urarea Dumneavoastră electorală de campania pentru primul mandat. "Să muriti bine!" mi se pare la fel de scurtă ci elocventă, basca are meritul că e infinit mai putin ipocrită, e mai onestă! Felicitări, Excelenta Voastră, Domnule Premier Emil Boc.

 

Mai ...

...baiatule!Ai copiat sau ai compus niste texte pe care le consideri revolutionare si le postezi peste tot.Mai fa si tu o pauza,ce ***.Vezi sa nu le postezi si la articolul cu decesul lui Bartolomeu Anania.

Mai fatalaule securist..

Ce te doare ranza plina de fiere securista pe tine ce scriu eu daca nu ma citesti pana la capat, cA sa vezi ce zic si ce gandesc? Du-te si te giugiuleste cu transii tai in boschete in Cismigiu si nu mai ma comenta numa' de dragu de a-ti arata revolta securista a stapanatu-lui cufurit de bashinisme!

DECAT O VIATA IN GENUNCHI -URMARE

Cele cinci-sase mandate, scurte dar dese, de pină acum, sint intr-adevăr neindestulătoare pentru a dovedi genialitatea Dumneavoastră in guvernare. Cu ajutorul jandarmilor inarmati pină in dinti, poate veti reusi să le obtineti pe cele 50 – 60 necesare. Vă urez să aveti parte de ele! Felicitări, Domnule ministru al Administratiei si Internelor. Cum administratia merge ca dracul, să lăsăm mai mult loc internelor! Poate că tot arsenalul acesta va tine loc si studiilor aproximative si nefăcute la vremea lor. Asa să vă ajute Dumnezeu! Felicitări, Domnilor ministri. Cum deciziile guvernului sint solidare, de bună seamă că aveti si Dumneavoastră un mare merit in acest urias salt inainte pe care il face tara pe drumul glorios, ba chiar si luminos, către "noi culmi de progres si civilizatie"! Felicitări, frati unguri din UDMR, parteneri la guvernare. Vă imaginati că acest arsenal va fi folosit doar in localitătile cu populatie majoritar romanească, asa vă vor fi spus partenerii Dumneavoastră de guvernare, care nu mint niciodată. Vă asigur insă, că la nevoie, ultima preocupare a armelor va fi aceea a limbii in care vorbesc tintele-cap sau tintele-piept, că picioarele vor fi uitate repede!
Mult (auto) iubiti – că si autoerotismul poate tine loc de eros popular! – si excesiv de (auto) stimati Conducători, vreau să vă asigur că vă jucati cu focul. In tara asta, au murit, in decembrie 1989, circa 3000 de oameni, ucisi de organele de represiune ale regimului comunisto-securist, iar in jur de 10.000 au fost mutilati si răniti. Dacă trebuie, vor mai muri pe-atitia, poate chiar mai multi. Vor "muri bine", dar nici Dumneavoastră nu vă va fi usor de data asta, nici dacă vă veti ascunde in gaură de sarpe ori vă teleportati in spatiul intersideral! Decit o viata in genunchi, mai bine murim in lupta dreapta….TRAIASCA REGELE , TARA SI MONARHIA CONSTITUTIONALA! ROMANE, DESTEAPTA-TE!

 

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga isi pregateste terenul pentru candidatura la sefia PD-L.

Majoritatea membrilor de partid ii pregatesc terenul pentru candidatura la sefia PDL a lui Vasile Blaga.El nu trebuie sa faca acum altceva decat sa-si anunte candidatura.

 

PUPA-l in GAUAZA ba cufuritule..

GATA, A-TI GASIT LIDERO-MAXIMUS! Pupati-l in dos si aruncati cu laturi in toti cei dinaintea lui, inclusiv *** voievod si nutzy spaima puntii...STEaUA SI SOARELE PDL...ca cei ca voi schimba stapanul precum blonda slipii..dupa o noapte cu sudori....(dimineata toti sudorii pleaca la munca).

CAM GREA BATALIA ASTA !!!!!

Nu se va obtine usor functia asta de sef la PDL!
Si mai ales nu vad cum , unul din cei aflati acum in esalonul 2 , ar avea prea multe sanse.
Asa ca dupa mine cele mai multe sanse le ramin tot lui BOC sau LENUTEI!!!!
Ne place sau nu sunt cei mai VIZIBILI si mai ACTIVI cel putin la ora actuala!!!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor