Blaga: Basescu incearca sa rupa a doua oara PDL

Vineri, 09 Mai 2014, ora 16:02
2056 citiri
Blaga: Basescu incearca sa rupa a doua oara PDL
Foto: EVZ

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat ca partidul pe care il conduce nu are un pact cu PSD, ci, din contra, seful statului are o astfel de intelegere. Blaga a adaugat ca, prin tot ceea ce afirma, Traian Basescu incearca sa rupa pentru a doua oara formatiunea democrat-liberala.

"PDL, cu toate numele sale anterioare, este un partid anti-PSD de 22 de ani. Cu o mica exceptie, guvernarea inceputa in 2009, impusa de presedintele Basescu si careia m-am opus prin vot in forurile interne ale partidului. PDL nu are un pact cu PSD, domnul presedinte are. PDL va atacatotdeauna PSD cu argumente si nu va ajunge la atacuri la persoana. Nu vrem sa participam la deteriorarea discursului public.

Prin tot ceea ce sustine astazi, domnul presedinte incearca, in fapt, sa rupa PDL a doua oara. Iar acest lucru nu poate ajuta decat PSD si partidul Elenei Udrea", scrie Vasile Blaga pe pagina sa de Facebook.

Blaga: Udrea nu ar fi ajuns niciodata presedintele PDL. Bine ca a plecat!

Liderul democrat-liberalilor adauga ca pentru seful statului este mai importanta Elena Udrea decat PDL.

"Referitor la lipsa mea de viziune, invocata de dl. presedinte, o sa ii reamintesc ca este exact cea care a permis ca dansul sa mai fie astazi presedinte. Referendumul din 2012 ar fi condus la demiterea sa daca PDL nu insista, in discutii lungi si aprinse, sa se recurga la boicot.Sondajul american pe care domnul presedinte l-a comentat cu atata siguranta nu este altceva decat o productie Disney.

Domnul presedinte incearca sa ne convinga pe toti ca romanii mor de nerabdare sa o voteze pe Elena Udrea. Analizele noastre arata contrariul", mai afirma Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, joi seara, la B1 TV, ca strategia adoptata in ultimele zile de catre PDL, aceea de a ataca PMP-ul, este una "falimentara", in conditiile in care adversarul real este PSD-ul. Acesta a aratat ca presedintele PDL, Vasile Blaga, "nu are viziune", el alegand sa actioneze dupa modelul celor de la PSD.

Citește și:
Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, convocat la MAE. Mesajul României pentru Putin după anexarea ilegală a teritoriilor ucrainene
Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, convocat la MAE. Mesajul României pentru Putin după anexarea ilegală a teritoriilor ucrainene
Ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti, Valery Kuzmin, a fost convocat la sediul Ministerului Afacerilor Externe, după anexarea celor patru regiuni ucrainene, demers considerat ilegal de...
Adrian Năstase și-a recuperat în instanță pensia specială. Câți bani va primi fostul premier de la Parlament
Adrian Năstase și-a recuperat în instanță pensia specială. Câți bani va primi fostul premier de la Parlament
Fostul premier Adrian Năstase a câştigat la Tribunalul Bucureşti recuperarea pensiei speciale, pierdută în urma adoptării, anul trecut, a unei legi în Parlament. În perioada 1990 -...