Blaga critica reactia lui Boc la plecarea lui Frunzaverde: Nu a fost cea mai buna formula

Joi, 29 Martie 2012, ora 20:52
2429 citiri
Blaga critica reactia lui Boc la plecarea lui Frunzaverde: Nu a fost cea mai buna formula
Foto: Arhiva

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, critica "formula" prin care presedintele PDL, Emil Boc, a comentat plecarea lui Sorin Frunzaverde din partid.

Blaga spune ca discursul lui Emil Boc n-a fost cel mai inspirat, petntru ca Frunzaverde "a fost un om foarte important in PDL", iar "de-aici si pana la a-l face in fel si chip este un drum lung", noteaza Mediafax.

"Ma asteptam ca oamenii din conducerea partidului sa fi fost deja la Resita. Eu, daca eram secretar general, asa as fi procedat. Nu trebuie sa stai in birouri in Bucuresti in situatia in care iti pleaca din partid un prim-vicepresedinte, presedinte de organizatie si de Consiliu Judetean.

Sunt acolo (in Caras-Severin - n.red.) nu mai putin de trei parlamentari si de 42 de primari si trebuia discutat cu ei, pentru ca am convingerea ca nu toti il vor urma pe Sorin, cu tot respectul pe care i-l port. Si, atunci, sigur, trebuia sa aiba loc o discutie imediata. Eu deja as fi avut-o, astfel incat sa avem o structura intermediara care sa se ocupe de alegeri si, sigur, dupa alegerile locale sa discutam pentru a avea o constructie la Caras-Severin", a comentat Vasile Blaga.

Blaga a precizat ca nu crede in eventualitatea unor noi plecari din PDL, dar a adaugat ca si conducerea partidului trebuie sa isi "reevalueze activitatea".

"Evident ca fiecare dintre noi si, in special, cei care conduc partidul trebuie sa-si reevalueze activitatea, pentru ca nu este greu de inteles ca peste o astfel de situatie nu treci cu doua-trei declaratii publice", a mai spus Blaga.

Boc: Frunzaverde a tradat. USL se comporta las pentru un pumn de voturi

Blaga a aratat ca, desi nu aproba plecarea lui Frunzaverde, nici nu este de acord cu "formula" prin care Emil Boc l-a facut "in fel si chip" pe fostul prim-vicepresedinte.

"Sorin Frunzaverde a fost un om foarte important in PDL. Deci, de-aici si pana la a-l face in fel si chip este un drum lung si nu cred ca a fost cea mai buna formula a domnului presedinte. Sigur, eu pot sa inteleg supararea domnului presedinte, dar sa nu uitam ca dumnealui a negociat intrarea in BPN a domnului Sorin Frunzaverde ca prim-vicepresedinte. Nu cu mine s-a negociat", a conchis Blaga.

Presedintele PDL Emil Boc a sustinut miercuri o declaratie de presa dupa demisia lui Sorin Frunzaverde din PDL. El l-a acuzat pe fostul sau coleg ca a tradat crezurile partidului, dar a acuzat si USL ca a acceptat un tradator in randurile ei, uitand de "Revolutia bunului simt".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#Blaga critica Boc Frunzaverde, #Boc Frunzaverde tradator Blaga, #Blaga conducere PDL Frunzaverde , #PDL