Blaga, despre oficializarea PMP: Nu ma bucura si nu ma intristeaza

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 14:33
1993 citiri
Blaga, despre oficializarea PMP: Nu ma bucura si nu ma intristeaza

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a spus ca nu il bucura, dar nici nu il intristeaza inregistrarea oficiala a Partidului Miscarea Populara. De asemenea, el a tinut sa precizeze ca Elena Basescu nu vrea sa candideze din partea PDL la alegerile europarlamentare.

"Nici nu ma bucura, nici nu ma intristeaza inregistrarea Partidului Miscarea Populara. Este dreptul unor cetateni romani sa-si inregistreze o formatiune politica. Iata, au indeplinit conditiile si au inregistrat-o.

Lucrurile erau previzibile, pentru ca ieri (marti-n.red.) in sfarsit au intrat in legalitate o serie de consilieri de la Cotroceni, pentru ca era impardonabil, unii dintre ei cu rang de ministri, cei care erau consilieri prezidentiali, altii cu rang de secretari de stat, cei care erau consilieri de stat, sa faca politica partizana pentru cu totul alte lucruri pentru care erau consilieri", a declarat Vasile Blaga, miercuri seara, la TVR 1.

Consilieri prezidentiali in PMP? "N-am luat nicio decizie, presedintele nu impune nimic"

Intrebat daca deputatul PDL Elena Udrea s-ar putea inscrie in PMP, presedintele democrat-liberal a raspuns: "Din punctul de vedere al PDL, partidul si-a spus punctul de vedere. Pe noi nu ne bucura nicio plecare".

"Suntem intr-un an electoral, toti care au alte puncte de vedere decat cele stabilite prin vot de catre partid vor trebui sa-si gaseasca un alt drum in viata", a spus senatorul PDL.

Totodata, acesta a spus ca nu crede ca fostul premier si presedinte al PDL Emil Boc ar putea parasi partidul pentru a intra in PMP, adaugand totodata ca el, Vasile Blaga, nu va parasi niciodata PDL.

In ce priveste candidatii pentru alegerile europarlamentare, liderul democrat-liberal a precizat ca acestia vor fi stabiliti in Colegiul Director National, dar si ca printre acestia nu figureaza si Elena Basescu, care nu si-a exprimat dorinta de a candida din nou din partea democrat-liberalilor.

"Cred ca daca ar fi dorit si-ar fi facut loc la una din organizatiile noastre", a mai afirmat Vasile Blaga.

Eugen Tomac anunta inscrierea oficiala la tribunal a Partidului Miscarea Populara

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a anuntat miercuri ca formatiunea a fost inscrisa oficial la Tribunal, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate contestatiile.

Citește și:
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a transmis joi, 26 ianuarie, că România şi Republica Moldova vor colabora mult mai strâns în domeniul infrastructurii. El a...
România redeschide un punct de frontieră cu Ucraina, după aproape 13 ani. Anunțul Guvernului
România redeschide un punct de frontieră cu Ucraina, după aproape 13 ani. Anunțul Guvernului
Guvernul a decis în şedinţa de joi, 26 ianuarie, deschiderea Punctului Internaţional de trecere a frontierei de stat şi a Biroului Vamal de Frontieră Racovăţ (județul Botoșani), România...
Comentarii