Blaga, reactie dupa acuzatiile de mita ale lui Gabriel Sandu - ce porecla avea fostul ministru

Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 23:33
9252 citiri
Blaga, reactie dupa acuzatiile de mita ale lui Gabriel Sandu - ce porecla avea fostul ministru

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a precizat ca Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Boc, minte atunci cand spune ca alti fosti ministri PDL ar fi primit mita in cazul dosarului Microsoft.

Fostul presedinte PDL a comentat, miercuri seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv, acuzatiile facute de Gabriel Sandu, care a declarat in fata procurorilor DNA care au facut ancheta in dosarul Microsoft ca o parte din banii primiti ca mita ar fi ajuns si la fostii ministri Adriean Videanu si Radu Berceanu, precum si la Roberta Anastase.

Acuzatiile unui fost ministru, arestat in dosarul Microsoft: Banii ajungeau la Videanu, Berceanu si Anastase

"As vrea sa spun din capul locului: PDL nu este implicat in dosarul Microsoft, eu nu am nicio treaba cu acest dosar! De cand sunt eu in acest partid, nici in PD, nici in PDL numirile nu s-au facut contra cost, nici macar mentinerea in functie, asa cum spune domnul Sandu.

(...) Domnia sa nu mi-a dat niciun ban mie si nici nu a dat vreunui coleg. De curiozitate, colegii mei s-au uitat in declaratia de avere a acestui domn din perioada 2008 si avea zero lei, zero bani, zero bunuri, decat datorii. Pai care-i logica sa spui ca ai luat de acasa, de unde de acasa? Cum sa iei milioane de euro ca sa-i dai in speranta ca va castiga partidul alegerile. Face parte din filmele stintifico-fantastice", a afirmat Vasile Blaga.

Senatorul a dezvaluit si ce porecla avea Gabriel Sandru, in cadrul PNL: "Cand vad declaratiile lui imi explic de ce vechii liberali, pentru ca dumnealui a fost si in PNL, il numeau Petre Ispirescu pe acest domn".

Blaga, despre relatia cu Klaus Iohannis si Traian Basescu

De asemenea, fostul presedinte PDL a declarat ca i-a fost foarte usor sa lucreze cu Klaus Iohannis, in acelasi timp laudandu-l si pe fostul presedinte Traian Basescu.

"Mi-a fost foarte usor sa lucrez cu dl Klaus Iohannis. Cat am fost copresedinti PNL, orice discutie nu dura mai mult de 10 minute.

(...) Klaus Iohannis e tipul de om din care fac si eu parte - nu avem impresia ca le stim pe toate", a spus Vasile Blaga, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Acesta a vorbit si despre relatia avuta cu Traian Basescu, inca din perioada in care acesta era primar al Bucurestiului.

"Am lucrat foarte bine pana la un moment dat si cu dl presedinte Traian Basescu. Daca nu se implica in 2001, nu stiu ce s-ar mai fi intamplat cu PD de la acea vreme.

Nu ne-am inteles o buna bucata de vreme, m-a jignit de multe ori, dar una e una, alta e alta", a mai spus fostul presedinte PDL.

F.N.

Citește și:
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a participat luni, 20 martie, la Bruxelles, la Conferinţa internaţională a donatorilor în sprijinul populaţiilor din Turcia şi Siria afectate de...
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Ministrul Afacerilor Externe a declarat luni, 20 martie, că limba moldovenească nu există, fiind doar o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică. ”Această așa-numită limbă...
#Blaga relatie Klaus Iohannis, #Blaga relatie Traian Basescu, #Blaga Gabriel Sandru, #Blaga mita Microsoft, #Gabriel Sandru mita PDL , #PDL