Blaga: Nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid

Luni, 18 Martie 2013, ora 17:58
1488 citiri
Blaga: Nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, la Targoviste, ca in partid trebuie sa fie disciplina, precizand ca o data adoptate solutiile de catre formatiune, acestea nu mai trebuie criticate si ca "nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid", iar "cui nu-i place, pleaca".

"Dupa ce am luat deciziile, ni le-am asumat responsabil. Exista obligatia ca prin toti membrii de partid sa le ducem pana in ultimul catun din tara asta. Nu mai este permis nimanui sa mai critice solutiile adoptate de catre partid, dupa ce si le-a adoptat. (...).

Discutam cat vrem pana luam deciziile, dar dupa ce le-am luat, disciplina. Nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid. Eu nu confund disciplina, libertatea de exprimare in partid pana luam decizia, cu anarhia. Cui nu-i place, pleaca", a declarat, luni, Vasile Blaga.

Blaga: PDL nu va fi inteles niciodata de cei care "au venit cu pluta" in partid

El a precizat ca PDL a guvernat intr-o perioada grea si a platit la alegeri pentru masurile de austeritate luate, iar acum este nevoie de o echipa puternica la conducerea partidului.

"E nevoie de o echipa foarte puternica, care sa stranga curentele din partid, care sa stranga oamenii seriosi din partid, eu de altfel nici nu as fi avut curaj sa candidez la presedintia partidului daca nu as fi sustinut de oameni extraordinar de seriosi. (...)

Am avut nesansa sa guvernam intr-o perioada extrem de dificila din punct de vedere economic, cea mai grea perioada de dupa razboi. Am luat o serie de masuri dure, aspre, pe care ni le-am asumat. Stiam ca vom plati, cum de altfel au platit toti cei care au guvernat in aceasta perioada in Europa. In 2011 si in 2012 au avut loc alegeri in 12 tari si in 11 cei care au guvernat au pierdut. Nimanui nu-i place sa ii bagi mana in buzunar", a mai spus Blaga.

Udrea pune la indoiala corectitudinea alegerilor pentru sefia PDL

Vasile Blaga, candidat la sefia PDL, si-a prezentat, luni, la Targoviste, motiunea "Romania dreapta. PDL - politica dincolo de lozinci", in prezenta democrat-liberalilor Theodor Stolojan, Oana Antonescu, Raluca Turcan, Andreea Paul, Gheorghe Flutur si a presedintelui PDL Dambovita, Florin Popescu, sustinator al Elenei Udrea. La intalnire au participat peste 200 de membri PDL.

Citeste si:
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă municipiul Buzău de localitatea Vadu Pașii, iar la un capăt, panglica a fost...
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Sursa: MEDIAFAX