Blaga: Nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid

Luni, 18 Martie 2013, ora 17:58
1995 citiri
Blaga: Nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, la Targoviste, ca in partid trebuie sa fie disciplina, precizand ca o data adoptate solutiile de catre formatiune, acestea nu mai trebuie criticate si ca "nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid", iar "cui nu-i place, pleaca".

"Dupa ce am luat deciziile, ni le-am asumat responsabil. Exista obligatia ca prin toti membrii de partid sa le ducem pana in ultimul catun din tara asta. Nu mai este permis nimanui sa mai critice solutiile adoptate de catre partid, dupa ce si le-a adoptat. (...).

Discutam cat vrem pana luam deciziile, dar dupa ce le-am luat, disciplina. Nimeni nu mai are voie sa-si faca platforma politica lovind propriul partid. Eu nu confund disciplina, libertatea de exprimare in partid pana luam decizia, cu anarhia. Cui nu-i place, pleaca", a declarat, luni, Vasile Blaga.

Blaga: PDL nu va fi inteles niciodata de cei care "au venit cu pluta" in partid

El a precizat ca PDL a guvernat intr-o perioada grea si a platit la alegeri pentru masurile de austeritate luate, iar acum este nevoie de o echipa puternica la conducerea partidului.

"E nevoie de o echipa foarte puternica, care sa stranga curentele din partid, care sa stranga oamenii seriosi din partid, eu de altfel nici nu as fi avut curaj sa candidez la presedintia partidului daca nu as fi sustinut de oameni extraordinar de seriosi. (...)

Am avut nesansa sa guvernam intr-o perioada extrem de dificila din punct de vedere economic, cea mai grea perioada de dupa razboi. Am luat o serie de masuri dure, aspre, pe care ni le-am asumat. Stiam ca vom plati, cum de altfel au platit toti cei care au guvernat in aceasta perioada in Europa. In 2011 si in 2012 au avut loc alegeri in 12 tari si in 11 cei care au guvernat au pierdut. Nimanui nu-i place sa ii bagi mana in buzunar", a mai spus Blaga.

Udrea pune la indoiala corectitudinea alegerilor pentru sefia PDL

Vasile Blaga, candidat la sefia PDL, si-a prezentat, luni, la Targoviste, motiunea "Romania dreapta. PDL - politica dincolo de lozinci", in prezenta democrat-liberalilor Theodor Stolojan, Oana Antonescu, Raluca Turcan, Andreea Paul, Gheorghe Flutur si a presedintelui PDL Dambovita, Florin Popescu, sustinator al Elenei Udrea. La intalnire au participat peste 200 de membri PDL.

Citește și:
Mamele care cresc mai mulți copii vor primi o indemnizație mai mare. Gabriela Firea: ”Reparăm o nedreptate care se face de ani de zile”
Mamele care cresc mai mulți copii vor primi o indemnizație mai mare. Gabriela Firea: ”Reparăm o nedreptate care se face de ani de zile”
Guvernul a aprobat marţi, 29 noiembrie, majorarea cu 50% a indemnizaţiei de creştere a copilului pentru mamele de gemeni, tripleţi sau multipleţi, a anunțat Ministrul Familiei, Gabriela...
Răsplata după pseudomunca de la Secția Specială. Adina Florea a ieșit la pensie prin decret semnat de Klaus Iohannis
Răsplata după pseudomunca de la Secția Specială. Adina Florea a ieșit la pensie prin decret semnat de Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi, 29 noiembrie, decretele de eliberare din funcţie a 36 de magistraţi, între care Adina Florea - inspector judiciar la Inspecţia Judiciară - şi de...