Blaga: Nu raspund ordinelor nimanui

Marti, 01 Februarie 2011, ora 21:36
4806 citiri
Blaga: Nu raspund ordinelor nimanui
Foto: Realitatea TV

Liderul PD-L Vasile Blaga a declarat ca nu raspunde ordinelor nimanui, facand referire la indicatiile pe care le-a dat presedintele Traian Basescu in timpul sedintei grupurilor parlamentare de luni seara.

"Eu nu primesc ordine de la nimeni, am destula vechime in partid, incat sa mai tin cont de sfaturile cuiva", a spus Blaga, pentru Adevarul.

In timpul sedintei grupurilor parlamentare, Traian Basescu a criticat "stelele partidului care, desi au pierdut portofoliile, stau ascunse in transee".

De asemenea, presedintele tarii a cerut promovarea in partid a unor oameni ca Monica Macovei, Cristian Preda, Sever Voinescu si Teodor Baconschi.

Potrivit unor surse, Basescu i-ar fi reprosat lui Vasile Blaga ca a fugit de responsabilitate, in momentul cand a parasit functia de ministru.

Sursele au adaugat ca presedintele tarii ar fi cerut pedelistilor ca, la viitorul congres, sa adopte criterii de integritate pentru intrarea in partid si sa le aplice in "cinci zile".

Insa Blaga l-a contrazis, amintindu-i presedintelui ca PD-L are deja asemenea criterii incluse in statut. "Zau, si poti sa-mi spui cand le-ati aplicat? Da-mi macar un singur exemplu", i-a raspuns Basescu, potrivit unor surse.

Nu in ultimul rand, Traian Basescu a cerut partidului sa se pregateasca pentru "bataliile politice" si a acuzat si haosul de la recalcularea pensiilor, sustinand ca oamenii au fost indreptatiti sa-l huiduie la Ziua Unirii Principatelor.

"Puteati macar sa-i informati pe oameni si nu se le trimiteti direct fluturasii cu pensia taiata, fara nicio explicatie. Normal ca m-au huiduit oamenii la Iasi pe 24 Ianuarie si aveau dreptate", ar fi spus seful statului.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Vasile Blaga PDL, #Traian Basescu , #PDL
Comentarii
Poza Azalleea
Azalleea
rank 2
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
acest grohaitor corupt mai are putin si plezneste! desigur ca Monica Macovei ii sta ca un os in gitlej, ca si celorlalti corupti mafihoti Udrea-Berceanu-Videanu-Prigoana-Boureanu!