Blaga: Ponta a facut din minciuna politica de stat. Cine e de un an la guvernare, mama?

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 22:05
3756 citiri
Blaga: Ponta a facut din minciuna politica de stat. Cine e de un an la guvernare, mama?

Liderul PDL, Vasile Blaga, il acuza pe premierul Victor Ponta ca "a facut din minciuna politica de stat". De asemenea, democrat-liberalul spune ca seful Executivului "le plateste o polita" liberalilor care nu au acceptat ca UDMR sa intre la guvernare.

Prima critica pe care i-o aduce liderul Opozitiei lui Victor Ponta este legata de scandalul din Educatie.

"Ponta spunea ca va trebui sa indrepte o enormitate facuta de Guvernul Boc, ca cei care lucreaza in preuniversitar, educatorii si invatatorii, sa fie obligati sa-si urmeze cursurile superioare. Este vorba despre o ordonanta de urgenta semnata de Ponta si de doamna Andronescu in decembrie 2012", a declarat Blaga, la Realitatea Tv.

"Ponta spunea ca a deblocat POSDRU. Ce ne spune astazi doamna Campeanu de la Bruxelles? Ca a mers la Bruxelles sa deblocheze POSDRU. Care sunt masurile de crestere pe care le ia Guvernul Ponta? Care este deficitul bugetar pe care si-l propune?", a continuat Blaga.

Liderul democrat-liberalilor il acuza pe Ponta ca nu respecta promisiunile facuta in campania electorala pentru parlamentare si ca stia de datoriile pe care le are Romania de cand a preluat guvernarea.

"Noi avem un model macroeconomic validat de piata. Aparea si datoria in programul de guvernare. Domnul Ponta nu stia ce datorii are Romania in campania electorala? Cine guverneaza de un an de zile? Mama?", s-a intrebat, retoric, presedintele PDL.

"Dansul a incercat sa indulceasca otrava din buzunarele romanilor. Va trebui sa spuna exact ceea ce face. Nu respecta nici legile pe care le da", a mai acuzat Vasile Blaga.

Ponta plateste o polita liberalilor

In ceea ce priveste problemele interne din USL, Vasile Blaga spune ca "totul este bine, la nivel declarativ", insa "Ponta plateste politia liberalilor pentru ca nu au fost de acord cu intrarea UDMR la guvernare".

"Declarativ, toate sunt frumoase in USL. Eu nu am informatii decat cele publice. Sunt de acord cu faptul ca tine aproape bugetul. (...) Domnul Rusanu e responsabil indirect cu bugetul. Trebuie sa le explicati oamenilor ca domnul Ponta a luat autostrazile de la Ministerul Transporturilor si le-a dat domnului Sova. Domnul Ponta le plateste o polita liberalilor, ca nu au fost de acord cu intrarea la guvernare a UDMR-ului", a acuzat Blaga.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Blaga Ponta minciuna, #Blaga Ponta guvernare , #PDL